В суде женщина доказала, что стала инвалидом из-за “вредности” кабинета (ВИДЕО)

1 30 738246. инвалидом

В Симферополе в конце прошлого года работница доказала в суде, что стала инвалидом из-за «вредности» кабинета.

В 2007 году здоровье Галины Ткач резко ухудшилось. После 14-недельного лечения, когда у нее даже отказывали ноги, женщина была признана инвалидом 3-й группы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліда з ліжка піднімає саморобний кран

1 30 9173582 2. євген батенчук

18 років тому Євген Батенчук із міста Радивилова став інвалідом. У нього після радикуліту несподівано відмовили ноги та руки. Втім, попри недугу Євген Михайлович старається не бути прикованим до ліжка, веде активний спосіб життя. Для цього придумав та втілив у реальність низку механічних нововведень, які допомагають йому самостійно і з ліжка встати, і по місту проїхатися, і руку, як сам каже, на пульсі часу тримати.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спільними зусиллями вирішуємо проблеми людей з особливими потребами

1 30 35470 2. особливими потребами, реабілітації

24 січня на підприємстві ОГ «Криворізьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих» (УТОС) відбувся загальноміський семінар-практикум, присвячений темі соціальної реабілітації людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Рівному центр по роботі з людьми з обмеженими фізичними можливостями допомагає у працевлаштуванні

1 30 za-rabotoi. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

Спеціалісти Рівненського міського центру зайнятості приділяють неабияку увагу соціальній та трудовій реабілітації осіб з обмеженими можливостями, які перебувають на обліку в пошуках роботи. Кожен відвідувач цієї категорії отримує в центрі зайнятості саме ті послуги, яких потребує.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майбутні тріумфатори Паралімпіад грали… у дворовій футбольній команді

1 30 20-01-7777 2. футболістів

Українські футболісти з вадами опорно-рухового апарату – дворазові тріумфатори Паралімпіади, стільки ж разів її срібні призери, чемпіони світу та Європи. Чим зумовлений такий успіх команди, «Сім’ї і дому» розповів старший тренер збірної, заслужений тренер України Юрій Тимофєєв.

Детальніше…Додати коментар (0)

Турнір з шахів і шашок серед інвалідів відбувся на Закарпатті

1 30 w4hjlkglc1kp 2. ураженням опорно-рухового апарату, інвалідів

28 січня 2014 року в місті Мукачеві у ресторані «Гавань» (вул. Перемоги, 2Е) відбувся відкритий обласний турнір з шахів і шашок серед інвалідів з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату.

Детальніше…Додати коментар (0)