Прокуратура Одесской области следит за соблюдением прав инвалидов

1 31 dda6330ccddd 2. инвалидов

В течение прошлого года в Одесской области начато 8 уголовных производств по фактам нарушения прав социально незащищенных категорий населения, сообщает пресс-служба прокуратуры Одесской области.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінницькій області порушують права дітей-інвалідів

1 31 invalid68086324164. дітей

Лише у Барському і Томашпільському районах дітей з порушенням опорно-рухового апарату підвозять до школи спеціальним транспортом. У більшості районів біля навчальних закладів навіть не установлено пандуси.

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр профреабілітації інвалідів вже десять років оздоровлює та дає професії людям з особливими потребами

1 31 824652 2. особливими потребами, інвалідів

Днями обласний центр професійної реабілітації інвалідів, що в м.Бердянськ, відзначив ювілей – 10-річчя трудової діяльності. За цей час близько 600 людей з особливими потребами отримали професії швачки, перукаря, оператора комп’ютерного набору, обліковця з реєстрації бухгалтерських даних, електромонтера з ремонту та обслуговування побутової техніки, манікюрниці, квіткаря.

Детальніше…Додати коментар (0)

Инклюзивное образование – быть или не быть? Быть!

1 31 inkljz1 2. инвалидностью, инклюзии, реабилитации

27-28 января в Луганске состоялась Всеукраинская конференция «Инклюзивное обучение, как необходимая составляющая социальной реабилитации детей и молодежи с инвалидностью, с направленностью на внешкольное образование», участие в которой приняли ведущие педагоги Киева, Харькова, Донецка и других регионов Украины.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кременчуцькі інваліди навчатимуться в університеті за кошти міста

1 31 1391006524 1-invalid-uchitsya 2. інвалідів

У Кременчуці другий рік поспіль реалізується проект «Вища освіта для людей з обмеженими фізичними можливостями». Кошти на її впровадження виділяють із міського бюджету. Зокрема 28 січня міські депутати ухвалили міський бюджет 2014 року, де з цією метою закладено 56 тисяч гривень.

Детальніше…Додати коментар (0)

Молоді науковці на допомогу особам із особливими потребами

1 31 114365 2. особливими потребами, інвалідів

У сучасних соціально-економічних умовах одним з пріоритетних завдань українського суспільства є підтримка і соціальний захист інвалідів. Основні зусилля суспільного загалу в цьому напрямі спрямовані на надання цій категорії громадян рівних із іншими можливостей реалізації усіх конституційних прав і свобод, що є ознакою сучасного демократичного розвитку.

Детальніше…Додати коментар (0)