Моменти з життя «Дивосаду» (ВІДЕО)

1 28 5 30-09 2. дивосаду

Побороти зимову депресію допоможе незвичайний театр, який існує в Чернігові вже багато років. У «Дивосаді» актори різного віку і з різними можливостями. Ви можете побороти свій поганий настрій, просто побувавши на репетиціях. Їх прем’єри збирають повні зали будинків культури, а з фестивалів вони повертаються переможцями.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Луганську відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації

1 23 6 1259852835136180b 2. засобів реабілітації

На базі Комунальної Установи «Луганський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» відкрито пункт прокату технічних засобів реабілітації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відбувся обласний семінар директорів дошкільних навчальних закладів, у яких можливе впровадження інклюзивного підходу до навчання

1 28 3 371 2. инклюзивного, особливими освітніми потребами

Днями на базі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників відбувся обласний семінар на тему «Створення інклюзивного освітнього простору в дошкільному навчальному закладі» для директорів дошкільних навчальних закладів, у яких можливе впровадження інклюзивного підходу до навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами. Захід відбувся під гаслом «Вже сьогодні ми творимо завтра».

Детальніше…Додати коментар (0)

Ужгородські учні з обмеженими фізичними можливостями вчитимуть безкоштовно англійську мову

1 28 2 izuchenie-angliiskogo. обмеженими фізичними можливостями

У вівторок, 25 лютого 2014 року у приміщенні актового залу Ужгородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов відбулося урочисте відкриття Програми стипендій з вивчення англійської мови для учнів старших класів м.Ужгорода.

Детальніше…Додати коментар (0)

Незламність духу в творчості

1 28 1 in-text-Изображение-278 2. бібліотеки, діти

«Незламність духу в творчості» – саме таку назву має цикл заходів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка, присвячених творчості людей з обмеженими можливостями та особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)

В России стартовала эстафета паралимпийского огня (ВИДЕО)

1 27 7 PR20140226153627 2. паралимпиады

Пока во всем мире оживленно обсуждают итоги Олимпиады в Сочи, Россия вновь готовится к грандиозному спортивному событию. 7 марта на теперь уже знаменитом стадионе “Фишт” состоится торжественная церемония открытия Паралимпиады.

Детальніше…Додати коментар (0)

Украинка Свидерская попала в число претендентов на спортивный “Оскар”

1 27 6 1393417042-2304-olga-saiderskaya 2. свидерская

Организаторы самой престижной в мире спорта премии Laureus World Sports Awards объявили имена претендентов на награды по итогам 2013 года, в числе которых в номинации спортсмены-инвалиды значится украинка Ольга Свидерская.

Детальніше…Додати коментар (0)

Что делать с украинскими инвалидами? Уроки Европы

1 27 8452632 2. инвалидов

Пережив самые тяжелые и кровавые дни в новейшей украинской истории, наши граждане и политики все больше начинают смотреть в будущее. Пока одни думают, как организовать функционирование государства, как сформировать правительство, нам стоит обратить внимание и на тысячи героев, которым удалось остаться живыми, но которые, к сожалению, остались инвалидами на всю жизнь.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відбулось чергове засідання Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів

1 27 4 DSC 0980 2. інвалідів

25 лютого Урядовий уповноважений з прав інвалідів відкрив восьме засідання Дорадчого комітету, в якому взяли участь 20 керівників всеукраїнських громадських організацій інвалідів, та визначив основне коло питань, які необхідно терміново розглянути.

Детальніше…Додати коментар (0)

Унікальні пологи провели лікарі бердичівського Центру Жінки (ВІДЕО)

1 27 3 22345.full 2. щастя

Зазвичай подібні операції проводять як мінімум в обласних центрах, та бердичівляни Оксана й Олександр Сірики у своїй вірі у щастя батьківства поклалися на допомогу рідних стін та золоті руки й голови лікарів бердичівського Центру Жінки. Поклалися – і щастя прийшло до них. У вигляді прекрасного сина Святослава.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 12
1 2 3 12