У лютому розпочинається реалізація проекту міжнародної технічної допомоги Twinning light

1 03 8 000004. реабілітації

З метою поглиблення співпраці України з Європейським Союзом та наближенні українського законодавства до європейських норм і стандартів у сфері професійної реабілітації та зайнятості інвалідів з 3 лютого 2014 року за фінансової підтримки Європейського Союзу Міністерством соціальної політики України розпочинається реалізація проекту міжнародної технічної допомоги Twinning light.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Луганске обсудили пути развития украинского инклюзивного образования

1 03 7 image 1391168393 2. инклюзивного образования, ограниченными возможностями

В Восточноукраинском национальном университете имени Владимира Даля состоялся III Международный научно-практический семинар «Инклюзия в высшую школу: методология, теория, практика».

Детальніше…Додати коментар (0)

Особенные дети

1 03 invalid 3. инклюзивного, патологией, реабилитации

Каждый ребенок – особенный. Это бесспорно. Но есть дети, о которых говорят “особенные” не для того, чтобы подчеркнуть уникальную одаренность, а чтобы обозначить отличающие их особые потребности. Еще совсем недавно, если ребенок был “не таким, как все”, его старались скрыть за стенами специальных (интернатских) учреждений или оставляли дома сидящим у окна и наблюдающим за сверстниками.

Детальніше…Додати коментар (0)

На допомоги дітям-інвалідам у міському бюджеті Калуша – 250 тисяч

1 03 invalid 3. дітей-інвалідів

На сесії Калуської міської ради депутати затвердили в новій редакції Порядок надання одноразових грошових допомог на лікування дітей-інвалідів. Що саме передбачає цей документ – у розмові з начальником управління праці й соціального захисту населення Калуської міської ради Любов’ю Федоришин.

Детальніше…Додати коментар (0)

Полтавська влада планує встановити звукові світлофори для сліпих у 2014 році

1 03 9512548 2. вадами зору, сліпих

У Полтаві протягом 2014 року нарешті збираються профінансувати встановлення звукового обладнання для сліпих на перехрестях містах. Про це йдеться у Програмі соціально-економічного розвитку Полтави на 2014 рік.

Детальніше…Додати коментар (0)

Досвід Алчевська в сфері інклюзивної освіти дослідили освітяни Луганщини

1 03 th 2. інклюзивної освіти

У рамках соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» щодо захисту прав дітей в навчальні установи Луганщини впроваджується інклюзивна освіта.

Як повідомляє Департамент освіти і науки Луганської облдержадміністрації, 28 січня 2014 року у м. Алчевську на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №12…

Детальніше…Додати коментар (0)

Трудности преодолеем вместе: Группа взаимопомощи для родителей детей-инвалидов открыла свои двери на базе Центра социальных программ компании РУСАЛ

1 03 409798103959090 2. инвалидов

Николаев. На сегодняшний день только в Корабельном районе проживает более 200 детей-инвалидов. Адаптация их в социуме требует от родителей внимания и терпения, специфических знаний и навыков.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спорт лікує тіло та підвищує самооцінку (ВІДЕО)

1 03 9173852. дітей

Спорт лікує тіло та підвищує самооцінку. Такого висновку дійшли викладачі Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру. Їхні вихованці – діти з обмеженими можливостями. Для того, аби школярі себе краще почували в Центрі проводять спортивні змагання.

Детальніше…Додати коментар (0)