Поновлено права інвалідів

1 27 1 173994 2. інвалідів

Первомайською міжрайонною прокуратурою на виконання завдання прокуратури Миколаївської області упродовж 2013 року проведено перевірки додержання органами влади та місцевого самоврядування вимог Законів України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, “Про реабілітацію інвалідів в Україні”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію та інвалідам”.

Детальніше…Додати коментар (0)

5 известных и популярных в современном мире взрослых аутистов (ФОТО)

1 05 n-SUSAN-BOYLE-large570 1 2. аутистов, синдром аспергера

Думаете, в мире очень мало известных аутистов? Ошибаетесь! Чаще всего они просто не говорят об этом! Но есть и те, кто не боится сказать всему миру: «Я – аутист!». В этом выпуске мы расскажем вам о 5-ти самых известных в современном мире взрослых аутистах.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Прикарпатті підбили підсумки роботи центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів у 2013 році

1 05 20140130-1 2. реабілітації, інвалідів

На нараді, яку директор департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації Ярослава Лаган провів з директорами центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів, обговорили підсумки діяльності зазначених центрів у 2013 році.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вже понад півтисячі нечуючих скористались змогою отримати консультацію лікаря у присутності сурдоперекладача

1 05 spravki-354. сурдоперекладач

Львів. Вже майже рік на базі першої міської клінічної лікарні ім. Князя Лева при першому поліклінічному відділені (вул. Лемківська, 28) працює єдиний кабінет звернення за медичною допомогою осіб з порушенням слуху. Особливість кабінету полягає в тому, що там постійно працює лікар-терапевт та перекладач жестової мови.

Детальніше…Додати коментар (0)