Обмеженість можливостей. Як відстояти право на свої права?

1 11 inv1 1 2. обмеженими можливостями, інвалідів

Більшість громадян ніколи не замислюються над тим, що в Україні поряд з ними живуть люди, які існують дещо в іншому світі, що суттєво відрізняється від світу здорової людини.

Ці люди, на відміну від громадян цивілізованих країн, мають менше можливостей реалізовувати свої права.

Детальніше…Додати коментар (2)

Крымская “столица инвалидов” не готова встретить колясочников

1 11 2014-02-10-13-55-29-57356 2. инвалидов

Железнодорожный вокзал города Саки до сих пор полностью не приспособили для нужд людей с ограниченными физическими возможностями.

Уже несколько лет власти города и руководство железнодорожной станции обсуждают вопрос установки высокой пассажирской платформы для удобства колясочников.

Детальніше…Додати коментар (0)

Шанс на реабилитацию

1 17 deafa368fd 1. реабилитации

Дзержинск. Казалось бы непреложная истина: ребенок – главное счастье семьи. Но, к сожалению, жизнь не всегда и не во всем изменяется к лучшему. Сложная экология, замена натуральных продуктов химическими экстрактами в последнее время нередко приводят к тому, что в молодых здоровых семьях рождаются больные дети.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Сумах оголосили новий конкурс

1 18 7 30349-1u 2. конкурс

3 лютого в Сумах стартував конкурс для неурядових організацій, що опікуються людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Його оголосило управління соціального захисту населення у рамках реалізації програми «Місто Суми – територія добра та милосердя».

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралімпійці Донеччини: «Наші можливості безмежні!»

1 11 default 2. инваспорт, інвалідів

У багатьох Донецький регіон асоціюється виключно з шахтами і металургією. Однак, Донбас відомий не тільки своєю важкою промисловістю, а й високими спортивними досягненнями. Спорт для шахтарського краю – важлива частина життя. Серед жителів області практично немає байдужих до спорту – любителів футболу, хокею, баскетболу та інших його видів у нас предостатньо. Чимало й тих, хто безпосередньо займається спортом.

Детальніше…Додати коментар (0)