Інваліди просять допомоги

1 13 6 callcenter 1 crop upscale q85 2. допомоги

Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про те, що поряд з нами живуть люди з обмеженими можливостями та особливими потребами, які потребують допомоги й уваги. Завдання держави — створити гідні умови для їхнього життя, допомогти реалізувати себе у трудовій діяльності, сім’ї, суспільстві.

Детальніше…Додати коментар (0)

Переживши багато нещасть, дівчина знайшла в собі сили стати щасливою

1 13 Divchyna1002 2. юлия козлюк

На її долю випало стільки нещасть, що хоч у петлю лізь. І коли від самогубства її відділяв лише крок – вона знайшла в собі сили жити далі. Тепер ця дівчина рятує людей, підкорює небо і навіть знайшла кохання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Пабат хочет вживить электронный глаз

1 13 4 82 main 2. пабат, инвалидам

В Европе такая операция будет стоить около 15 тысяч евро.

Пострадавший год назад от взрыва фейерверка депутат Киеврады Александр Пабат вскоре снова уедет в Мюнхен на консультацию к врачам. Он надеется на положительный результат и планирует вживить искусственный глаз.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Полтавщині втілюють досвід Швеції та Канади з адаптації житла інвалідів-візочників

1 13 2 inv. людей

У Департаменті праці та соцзахисту населення Полтавської ОДА ініціюють вже цьогоріч використати досвід Швеції, Канади та інших країн світу з адаптації помешкань інвалідів-візочників до зручності проживання в них людей з обмеженими фізичними можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині відбудеться чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору

1 13 1 images. спортсменів

З 15 до 20 лютого 2014 року в Західному реабілітаційно-спортивному центрі Національного комітету спорту інвалідів України, що в селі Яворів Турківського району відбудеться чемпіонат України з лижних перегонів та біатлону серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

Детальніше…Додати коментар (0)