Показать музей людям с нарушением зрения

1 14 dotyk 2. людей

Польша. В региональном музее в Сталевой Воле стартовала международная академия «Культура без барьеров». В течение двух дней 11 музейных работников из Львовской области и 14 — из Подкарпатского воеводства участвовали в проекте «Музеи без барьеров. Коалиция польских и украинских музеев для профессионального обслуживания посетителей с нарушением развития», медиа-партнером которого является «Голос Украины».

Детальніше…Додати коментар (0)

Фінансування програм соціального захисту інвалідів на особливому контролі Урядового уповноваженого з прав інвалідів

1 14 middle 044a5775cbdcfa7 2. інвалідів

Під час опрацювання численних звернень громадських об’єднань інвалідів, які занепокоєні питаннями стосовно погіршення стану соціального захисту даної категорії громадян, Урядовим уповноваженим з прав інвалідів порушено питання щодо доцільності проведення перевірки фінансування відповідних програм, які здійснюються Фондом соціального захисту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Урядовий уповноважений з прав інвалідів обговорив з Радником Президента актуальні питання сфери соціального захисту осіб з інвалідністю

1 19 Zhuravko portrait 02122011 1 bez znachka 2. інвалідністю, інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів О. Журавко та Радник Президента України – Керівник Головного управління з питань реформування соціальної сфери Адміністрації Президента України Ю. Каракай провели робочу зустріч щодо покращення соціального захисту осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Эквивалент счастья

1 14 img 2014 2 13 1392207019 2. инвалидностью

Каждый день миллионы людей в этом мире ощущают себя счастливыми. И как это здорово, когда мы можем сказать о себе: “Я счастлив!” и “Я счастлива!” Любовь и Артем Андрушенок – молодая севастопольская семья, в которой растет замечательный сынишка Марк. В этой семье есть место дружбе и любви, заботе и поддержке.

Детальніше…Додати коментар (0)

Застережна статистика: один з 10 тисяч жителів Житомирської області стає інвалідом внаслідок хвороби на цукровий діабет

1 14 image224. цукровий діабет

За останній рік на 3% підвищився рівень захворюваності на цукровий діабет в області. Цей факт відмічений на засіданні колегії управління охорони здоров’я Житомирської ОДА. Загальна тенденція загалом по Україні також невтішна: так, за 2010 рік зростання захворюваності відбулось більш ніж на 9%.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Донецьку пройшов турнір з плавання імені чемпіона Паралімпійських ігор Смірнова

1 14 img 1331 2 2. плавання, турнир

В Донецьку 8-9 лютого у басейні «Дельфін» пройшов турнір з плавання серед дітей з обмеженими можливостями на призи Героя України Віктора Смірнова, шестикратного чемпіона Паралімпійських ігор та багатократного вельтмейстра світу та Європи.

Детальніше…Додати коментар (0)