Урядовий уповноважений з прав інвалідів обговорив з в. о. Міністра соціальної політики проблемні питання соціального захисту інвалідів

1 17 8 DSC 9333 1. інвалідів

Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко провів робочу зустріч із в.о. Міністра соціальної політики України Наталією Королевською.

Метою зустрічі стало обговорення цілого ряду проблем, які стосуються соціального захисту інвалідів: фінансування громадських об’єднань інвалідів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Как назначают группу инвалидности

1 17 7 000110. инвалиды, інвалідності

Человеку, который признан инвалидом, в зависимости от степени расстройства функций организма и ограничения его жизнедеятельности, устанавливается I, II или III группа инвалидности. Кроме того, инвалидов I группы разделили на подгруппы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Медичне забезпечення інвалідів Сумщини здійснюється на базі індивідуальної програми реабілітації

1 17 5 bakterii kletki 2436. реабілітації, інвалідів

На сьогоднішній день у Сумській області 53 482 інваліда та 3 256 дітей-інвалідів, які знаходяться під наглядом лікувально-профілактичних закладів. Частина осіб цієї категорії в загальній структурі населення становить 4,7%, серед яких інвалідів – 52,9% осіб, які потребують сторонньої допомоги, тобто мають тяжку інвалідність І-ІІ групи.

Детальніше…Додати коментар (1)

Особливим пасажирам — особливі умови

1 17 4 19981 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

Львівська магістраль і далі створює належні умови для вільного доступу пасажирів з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів залізничної інфраструктури. В першу чергу це облаштування пандусів, спеціалізованих квиткових кас, місць відпочинку та санвузлів на вокзалах і станціях. Такі умови для осіб з інвалідністю створено вже на 19 вокзалах магістралі з великим пасажиропотоком.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Студентський день” розвінчав міфи про людей з особливими потребами

1 17 3 studdenj 17 02 1 2. инвалид, обмеженими можливостями, особливими потребами

У рамках “Студентського дня”, яким є кожен четвер у храмі Святих апостолів Петра і Павла у Львові, відбуваються цікаві зустрічі для студентів та молоді. 13 лютого відбулася перша зустріч із циклу “Наші ближні: люди з особливими потребами”. Доповідачем була п. Наталя Курило, практичний психолог, працівник Інформаційного центру храму. П. Наталя вже протягом 20 років користується візком, і за цей час здобула освіту практичного психолога.

Детальніше…Додати коментар (0)

Иногородние инвалиды уже готовы бронировать места на мариупольском пляже

1 17 2 13022014042555 2. инвалиды

В мариупольские организации инвалидов уже поступают звонки от иногородних людей с ограниченными возможностями, которые интересуются, где им можно будет остановиться летом, чтобы попасть на пляж.

Детальніше…Додати коментар (0)

Харьковские умельцы создали уникальное оборудование для паралимпийцев: фото-факт

1 17 1 87662 1 2. паралимпийцев

Теперь харьковские лыжники с ограниченными возможностями Людмила Павленко и Михаил Ткаченко укомплектованы на зависть всем соперникам.

Создавая свою мастерскую на Рогани, харьковчанин Илья Серик даже представить себе не мог, что его «гараж» станет лабораторией для создания спортинвентаря для паралимпийцев.

Детальніше…Додати коментар (1)