Санаторий для спинальников «Славянский» на грани закрытия (ВИДЕО)

1 20 9517524 2. славянский, инвалидов, санатории

17 февраля состоялось совместное заседание координационного совета при санатории «Славянский» и представителей общественных организаций инвалидов. Тема собрания – выход из сложившейся чрезвычайной ситуации. В последние два месяца в санатории нет ни одного лечащегося, 33 работника учреждения уволились, будущее мест отдыха и лечения инвалидов-спинальников выглядит весьма туманно.

Детальніше…Додати коментар (0)

Право інваліда з дитинства І групи на отримання земельної ділянки під гараж гарантовано державою

1 20 123781 2. інвалідів

На адресу Урядового уповноваженого з прав інвалідів надійшло звернення інваліда І групи з дитинства, мешканки Луганської області, стосовно надання їй земельної ділянки під металевий гараж в оренду на тривалий термін.

Детальніше…Додати коментар (0)

Медичні та соціальні аспекти реабілітації стомованих хворих

1 20 shema-stoma. калоприймачами, реабілітації, стомованих хворих

На конференції організованої Волинською обласною організацією стомованих інвалідів «Астом Волинь» було розглянуто актуальні питання медичної та соціальної реабілітації стомованих хворих.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одессе презентовали программу комплексной помощи детям-инвалидам

1 20 deti01 2. детям-инвалидам

Представители Всемирного банка в Украине совместно с голландским фондом «SOFT Tulip» презентовали в Одессе социальный проект «Развитие детей раннего возраста и инвалидность в Украине». Во встрече приняли участие представители департамента здравоохранения Одесского городского совета и руководители городских лечебно-профилактических учреждений…

Детальніше…Додати коментар (0)

Швейцарсько-закарпатська «Парасолька» – успішний досвід міжнародної співпраці

1 20 75 1 2. парасолька

Ідентичний закарпатський заклад «Парасолька» працює у Швейцарії. Ефективність його роботи на собі відчули десятки інвалідів. За кордоном суспільство навчилось сприймати особливих людей. Вони, у свою чергу, зрозуміли, що мають і можуть бути корисними. Відтак, активісти з-за кордону виступили ініціатором відкриття соціального центру і в Україні.

Детальніше…Додати коментар (0)