Працевлаштуванню інвалідів – особливу увагу

1 25 image 2. інвалідністю, інвалідів

Сєвєродонецьк. Новим Законом України «Про зайнятість населення», який вступив у дію в 2013 році, реалізовано право осіб з інвалідністю на соціальний захист від безробіття на рівні з усіма громадянами, а також отримання соціальних послуг на матеріальне забезпечення на цей випадок.

Детальніше…Додати коментар (0)

Оголошується набір на професійну реабілітацію інвалідів

1 25 zvantazhennya 1 2. реабилитацию

Ковель. У зв’язку із внесенням змін до Порядку надання інвалідам та дітям-інвалідам реабілітаційних послуг (Постанова Кабінету Міністрів України від 11.12.2013 року № 921), направлення на професійну реабілітацію інвалідів разом із копіями документів безпосередньо до Центру надсилає місцевий орган соціального захисту населення.

Детальніше…Додати коментар (0)

На прием к врачу – без лишних стрессов

1 25 IMG 66441 2. онкодозор, детей-инвалидов

Енакиево. В рамках городского социального проекта «Онкодозор» общественная организация женщин-инвалидов «Грация» и общественная организация «Сделаем детскую площадку вместе», объединяющая родителей детей-инвалидов, провели совместную акцию. Пройти осмотр врачами-онкологами предложили мамам, чьи дети посещают занятия в отделении реабилитации детей-инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (0)

Де у Львові можна позичити реабілітаційне обладнання?

1 25 reabil 2. обладнання

“Цієї зими мій батько невдало впав на вулиці і зламав ногу. Йому відразу наклали гіпс. Увесь цей час він лежить, не встаючи з ліжка. За тиждень-два гіпс знімуть. Лікар порадив пошукати спеціальні ходунки або милиці. Чула, що у Львові діє випозичальня реабілітаційного обладнання, але, де вона, не знаю. Чи можете вказати адресу?”

Детальніше…Додати коментар (0)

Инициативный горловчанин стал первопроходцем

1 25 dsc00058 1 2. заволоки, мсэк, инвалидов, реабилитации

Инвалид сам подсказывает специалистам, что необходимо для его реабилитации.

В феврале бывший горняк, инвалид I группы Александр Заволока после долгих семи лет ожидания первым получил мобильный подъёмник с электрическим приводом ценою почти в 19 тысяч гривен от Фонда социального страхования от несчастных случаев…

Детальніше…Додати коментар (0)

Вероника Коржова мечтает стать чемпионкой паралимпийских игр

1 25 p2170024 2. коржовых

Так уж сложилось, что читателей газеты «Вперед» интересует и волнует судьба тех, о ком когда-либо писало наше издание. В частности, это касается судьбы Вероники Коржовой из Парасковиевки. Когда малышке исполнилось чуть больше годика, в семью пришла беда. Ребенок попал под поезд. В результате трагедии – ампутация ножек.

Детальніше…Додати коментар (0)