Мозок аутистів більше

1 26 6 1393199734 2. аутистів

Американськими дослідниками знайдено підвищену кількість нервових клітин в головному мозку дітей, які страждають аутизмом. Журнал Американської медичної асоціації опублікував на своїх сторінках звіт про цих дослідженнях, що проводилися групою під керівництвом Еріка Курчесна з Каліфорнійського університету в Сан-Дієго.

Детальніше…Додати коментар (0)

Выйти из дома: миссия невыполнима

1 26 5 soc 2. инвалидов, ограниченными возможностями

В Крыму более ста тысяч инвалидов с детства и общего заболевания, в том числе по зрению и слуху. «Это самая незащищенная категория людей с ограниченными возможностями», — заявила председатель комитета по вопросам социальной политики и здравоохранению Общественного совета при Совете министров Крыма Галина Хачанова на заседании «круглого стола», прошедшем в здании правительства автономии.

Детальніше…Додати коментар (0)

Родителям детей с инвалидностью частично компенсируют стоимость реабилитации

1 05 4 deti04 2. реабилитации

В этом году родителям, дети которых больны ДЦП, частично компенсируют пребывание в реабилитационном учреждении. Об этом сообщила министр социальной политики АРК Елена Семичастная на заседании Совета министров Крыма.

Детальніше…Додати коментар (0)

Роботодавці підбирали працівників з числа інвалідів

1 26 3 33437 2. інвалідів

З метою сприяння працевлаштуванню людей з інвалідністю та з нагоди Дня соціальної справедливості у Рівненському міському центрі зайнятості відбувся Ярмарок вакансій для інвалідів за участю роботодавців ПАТ «Рівнеазот», ТОВ «Імпульс-Рівне» та ТОВ «ВПК-Україна». Ярмарок відвідали 30 осіб з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

“Черкаські Мавпи” провели майстер-клас для людей з обмеженими можливостями

1 26 1 IMG 3135 2. баскетболісти

«Черкаські Мавпи» продовжують опікуватися своїми найпалкішими вболівальниками. Днями гравці клубу Іварс Тімерманіс та Джейсон Уошбарн провели майстер клас для людей з особливими потребами.

Детальніше…Додати коментар (0)