Рада Національного паралімпійського комітету прийматиме рішення щодо участі України в Паралімпіаді

1 03 р sochi2014 2. паралімпійського комітету

Національна паралімпійська збірна команда України однією із перших країн-учасниць білої Паралімпіади-2014 прибула в Сочі та вже з 1 березня розмістилась в паралімпійському комплексі «Лаура» й гірськолижному комплексі «Роза Хутор». Однак події, які відбуваються на рідній землі, тут, у Сочі, викликають занепокоєння, тривогу та глибоке обурення всієї команди.

Детальніше…Додати коментар (0)

Судьба санатория «Славянский» в руках киевских чиновников

1 03 5 SlavKurort 2 2. славянский, санатория

В санатории “Славянский”, который входит в состав ДПСКРЦ “Славянский курорт”, сложилась тяжелая экономическая ситуация. За последние два месяца в санаторий не продано ни одной путевки, в неоплачиваемый отпуск отправлены 39 сотрудников.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рівненський інститут Університету “Україна” пропонує професійне навчання за сучасними технологіями (ВІДЕО)

1 03 4 news22613 2. університету україна

Соціальна робота, психологія, облік і аудит, фінанси і кредит, правознавство, а також економіка підприємства. Навчання на популярних та затребуваних нині спеціальностях пропонує Рівненський інститут Університету “Україна”.

Детальніше…Додати коментар (1)

Льготный проезд для инвалидов в городском транспорте: миф и реальность

1 03 3 lgota1. инвалидов

Конфликтные ситуации между льготными категориями лиц и между перевозчиками городского транспорта.

По собственному опыту знаю, что льготный проезд для инвалидов с детства возможен в трамваях и троллейбусах. Никаких неприятных нюансов в виде нарушений или ущемлений прав этой категории льготников никогда не замечал.

Детальніше…Додати коментар (1)

Ровно – город со статусом «не сдаваться!»

1 03 2 Ровно1 1 2. аутизм

В Ровенской области хорошо знакомы с проблемой аутизма. Далеко не одна семья здесь воспитывает особенного ребенка. Так же как и во всей Украине, в этой области знают и о нехватке знаний об аутизме, и о небольшом количестве специалистов, способных распознать самые ранние признаки этого расстройства. Но настойчивости ровенчан могут позавидовать во многих областях.

Детальніше…Додати коментар (0)

Семінар для працівників автовокзалів Кіровоградської області (ФОТО)

1 03 1 IMG 3874 1 2. інвалідністю, інвалідів

Люди та діти з інвалідністю, як і усі громадяни, мають право на ефективну участь у житті суспільства, а суспільство в свою чергу повинно гуманно ставитись до такої категорії громадян. Незважаючи на свої вади здоров'я, діти та дорослі не повинні відчувати на собі відокремлення від громади та бути корисними для оточуючих, до них потрібно ставитись з розумінням і повагою.

Детальніше…Додати коментар (0)