Зусилля президента Національного паралімпійського комітету щодо мирного врегулювання ситуації

1 05 226 2. паралімпійського комітету

У зв’язку з тим, що вперше в історії проведення Паралімпійських ігор країна-господар Паралімпіади-2014 безпосередньо перед відкриттям найважливішого спортивного форуму світу розпочала проти однієї із країн-учасниць Ігор – України – агресію та здійснила введення військ в Автономну республіку Крим, взявши в облогу військові частини Збройних Сил України, що дислокуються в Криму, президент Національного паралімпійського комітету України…

Детальніше…Додати коментар (0)

Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов прийняв рішення бойкотувати ХІ зимові Паралімпійські ігри в Сочі

1 05 Bylatov 2. спорту

Я як Міністр молоді та спорту України офіційно повідомляю про прийняте мною рішення особисто бойкотувати ХІ зимові Паралімпійські ігри в м. Сочі у зв’язку з агресією Російської Федерації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Потребують опрацювання актуальні питання щодо захисту прав інвалідів

1 05 6 DSC 08591 2. інвалідністю, інвалідів

Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні перед Урядовим уповноваженим з прав інвалідів порушено питання щодо необхідності проведення обговорення актуальних наразі питань, зокрема, щодо недієвості механізму нормативу працевлаштування інвалідів, створення належних умов для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до інфраструктурних об’єктів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення спецавтотранспортом

1 17 6 0726clgqvrfpik. інвалідністю, інвалідів

Аналізуючи звернення, які надходять до Урядового уповноваженого з прав інвалідів, непоодинокими є такі, що стосуються забезпечення інвалідів автомобілями. Так, з метою полегшення індивідуальної мобільності людей з інвалідністю, їм надано право на отримання спеціального автотранспорту.

Детальніше…Додати коментар (0)

Життя у темряві. А як ви ставитесь до незрячих?

1 05 4 912548 2. утос, вадами зору, незрячі

Сьогодні 370 людей з вадами зору перебуває на обліку в Олександрійській міській територіально-первинній організації «Українського Товариства сліпих». І майже кожен із цих людей може пригадати історію не толерантного ставлення до них з боку оточуючих: у поліклініці, в магазині чи просто переходячи дорогу.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Горловском Центре социальной реабилитации детей-инвалидов состоялся четвертый выпуск воспитанников

1 05 3 csr18 2. реабилитации

В пятницу, 28 февраля, в Горловском Центре социальной реабилитации детей-инвалидов состоялся четвертый выпуск воспитанников. Для ребят и их родителей была подготовлена праздничная программа.

Детальніше…Додати коментар (0)

Душа тягнеться дo прекрасного

1 05 2 gr 4.03.14 pasychnik 2. василь пасічник

Василь Пасічник, заслужений лікар України, керівник Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження», вважає, що на його пацієнтів позитивно впливає так звана арт-терапія – своєрідне лікування мистецтвом.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Миколаєві «розмовляючий» світлофор допомагає пішоходам

1 05 1 2 1 2. світлофора

Державтоінспекція сприяє у турботі про безпеку кожного учасника дорожнього руху. Не стають винятком і люди з обмеженими фізичними можливостями. Саме враховуючи потреби пішоходів зі зниженим зором, в обласному центрі з’явився перший «світлофор», реконструкція якого була узгоджена ДАІ.

Детальніше…Додати коментар (0)