Жінка-переможниця

1 06 5 3068 2. світлана трифонова

Завтра в Сочі стартують XI зимові Паралімпійські ігри, у яких запланована участь і спортсменів від нашої країни. Заслужений майстер спорту з лижних перегонів і біатлону Світлана Трифонова, котра стояла біля початків інвалідного спорту в Україні та однією з перших українців здобула на Паралімпіаді срібні й бронзові медалі, цього року має вести огляд ігор на Першому Національному.

Детальніше…Додати коментар (0)

Шляхи прискорення працевлаштування осіб з інвалідністю

1 06 4 1 e9c7514aeba36f94a28e9bf2be161. інвалідністю, інвалідів

До Урядового уповноваженого з прав інвалідів звернувся занепокоєний питанням працевлаштування сліпої молоді, яка наділена великими творчими здібностями, інвалід І групи по зору з міста Жмеринки. У своєму звернені він наводить приклад використання трудового потенціалу інвалідів західних країн та звертає увагу на те, що на сьогодні в Україні недостатньо уваги приділяється вирішенню працевлаштування зазначених осіб.

Детальніше…Додати коментар (1)

У 2013 році працівники вокзалу Харків-пасажирський задовольнили більше 400 заявок осіб з обмеженими фізичними можливостями

1 06 3 inv14 2b 1 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідів

За 2013 рік на вокзал Харків-пасажирський надійшло більше 400 заявок-телеграм від осіб з обмеженими фізичними можливостями щодо супроводження, посадки/висадки з вагонів, придбання квитків тощо. Крім того, виконано 62 заявки на причеплення спеціального вагона для перевезення пасажирів даної категорії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Життя в інвалідному візку. Як вижити в умовах міста та села

1 06 4 1990-1u 1. особливими потребами

Достатньо лиш зав’язати очі, затулити вуха та сісти в інвалідний візок, аби приблизно уявити ті труднощі, які виникають у людей з особливими потребами.

Світ для них геть інший – іноді чужий, а часом навіть дуже важкодоступний.

Детальніше…Додати коментар (0)

Луганская спортсменка завоевала 2 медали чемпионата мира по лёгкой атлетике

1 06 1 th 2. завоевала

Спортсменка Луганского регионального центра по физической культуре и спорту инвалидов «Инваспорт» Наталья Кобыляцкая завоевала серебряную и бронзовую медали на чемпионате мира по лёгкой атлетике в закрытых помещениях среди спортсменов с нарушениями УФР, сообщают в управлении молодежи и спорта облгосадминистрации.

Детальніше…Додати коментар (0)