Українські паралімпійці влаштують протест на закритті Ігор в Сочі

1 15 6 1304462 2. паралімпійських ігор

Паралімпійська збірна України 16 березня на церемонії закриття Паралімпійських Ігор у Сочі влаштує акцію протесту, проти дій Росії в Україні. Подробиці акції наразі невідомі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов.

Детальніше…Додати коментар (0)

150 тисяч столичних інвалідів потребують допомоги (ВІДЕО)

1 14 5 951425 2. інвалідність

Інвалідність – не вирок навіть тим, хто втратив віру у життя, адже приносити користь суспільству неповносправні можуть за будь-яких умов. Головне – підтримка держави, створення умов та віра у їхнє майбутнє. Однак люди з інвалідністю закриваються у собі та соромляться свого тіла.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спіши робити добро

1 14 4 b18aebbe6282452b13a0398fd5f357aa M 2. особливими потребами, реабілітації

5 березня 2014 року за ініціативи головного лікаря комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-соціальної експертизи», головного експерта Черкаської області, заслуженого лікаря України, кандидата медичних наук Лепського Владлена Володимировича в м. Умань відбулося засідання круглого столу за участю голів МСЕК, лікарів-онкологів, момологів, представників громадських організацій жінок з особливими потребами «Донна»…

Детальніше…Додати коментар (0)

Чотири станції Одеської залізниці стануть ще комфортнішими для маломобільних громадян

1 18 2 5407. обмеженими фізичними можливостями

Ще чотири станції Одеської залізниці стануть комфортнішими для осіб з обмеженими фізичними можливостями за наявності необхідного фінансування.

Згідно з Програмою зі створення належних умов для доступу людей з інвалідністю до об’єктів інфраструктури на 2014 рік у першому кварталі поточного року мають бути встановлені додаткові…

Детальніше…Додати коментар (0)

Любовь, способная на чудо

1 05 4 deti04 2. детей

В Полтавской галерее искусств открыли выставку фотографий-портретов мам, воспитывающих детей с особыми потребностями. На торжества по этому случаю, кроме героинь упомянутых снимков, пришли их дети, родственники, близкие. Собственно, те, кто с помощью объектива останавливал волшебные мгновения материнства, которое недаром называют подвигом.

Детальніше…Додати коментар (1)

У Луцьку відбудеться благодійна виставка картин «Да!УНікУм»

1 14 1 df3ad1b24179. синдромом дауна

21 березня 2014 року пройде благодійна виставка картин «Да!УНікУм», присвячена Всесвітньому дню людей з синдромом Дауна. На виставці будуть представлені роботи дітей та молоді з синдромом Дауна. Творча ідея та допомога в створенні картин належить художнику декоратору Олександру Слабецькому, який організував творчу майстерню та протягом 2 місяців займався з дітьми на волонтерських засадах.

Детальніше…Додати коментар (1)