Безкоштовні заняття та послуги для людей з різними нозологіями від Київського міського Центру соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів

1 04 23 2. реабілітації

Київський міський Центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів запрошує на безкоштовні заняття за різними напрямками:

Детальніше…Додати коментар (0)

Центр социальной реабилитации для детей-инвалидов в г. Горловка принял новых воспитанников

1 18 4 centrr3 2. детей-инвалидов, реабилитации

В Центре социальной реабилитации для детей-инвалидов в г. Горловка в марте начался новый курс реабилитации, на который было зачислено 75 детей-инвалидов в возрасте от 6 месяцев до 18 лет с различными заболеваниями, из которых 34% – детский церебральный паралич, 21% – детский аутизм и 45% – другие нозологии.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Сумській області завершився другий етап спільного соціально-освітнього проекту «Поділись теплом та знаннями»

1 18 3 00029144 215x135 2. особливими потребами, реабілітації

Завершився другий етап спільного соціально-освітнього проекту науково-технічного напряму Охтирського міського центру позашкільної освіти Мала академія наук учнівської молоді та Охтирського міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Поділись теплом та знаннями».

Детальніше…Додати коментар (0)

Вихованці «Особливої дитини» пізнають світ професій

1 18 2 ОсоблДитина 2. професій

Фахівці Рівненського міського центру зайнятості на засадах співпраці продовжують знайомити учнів загальноосвітніх навчальних закладів зі світом професій, правилами вибору майбутнього фаху, станом ринку праці.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для детей с особыми потребностями состоялся мастер-класс по игре на барабанах

1 18 1 IMG 2735 4 2. особыми потребностями, реабилитации

15 марта 2014 года для воспитанников Центра социально-психологической реабилитации детей и молодежи с функциональными ограничениями Дарницкого района г. Киева состоялся мастер-класс по игре на этнических барабанах.

Детальніше…Додати коментар (0)