Паралимпиада в Сочи: «Ще не вмерла Украина!»

1 19 6 dsf0143 2. команды, медалей

Завершившиеся в воскресенье в Сочи XI зимние Паралимпийские игры стали для команды Украины одними из самых успешных за всю историю участия в подобных соревнованиях.

Наши соотечественники завоевали на биатлонных и лыжных трассах спорткомплекса «Лаура» 25 (5-9-11) медалей, уступив по их количеству только сборной России.

Детальніше…Додати коментар (0)

Прокуратура Чернівецької області виявила порушення у сфері соціального захисту інвалідів

1 19 5 38219. інвалідів

Прокуратура проводять перевірки в діяльності органів соціального захисту населення Чернівецької області щодо забезпечення державної політики у сфері соціального захисту інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізька область – на другому місці за показником реабілітації інвалідів

1 19 4 587424 2. мсек, реабілітації, інвалідність

Стан організації та надання медико-соціальної експертної допомоги населенню в 2013 році розглянули спеціалісти Департаменту охорони здоров’я ОДА та керівники центрів та комісій МСЕК під час розширеної наради, яка відбулася в обласній державній адміністрації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Придніпровська залізниця пропонує пасажирам з особливими потребами комфортні подорожі у спецвагонах

1 19 3 news 1690 2. обмеженими фізичними можливостями, особливими потребами

На Придніпровській магістралі приймають замовлення на перевезення пасажирів з особливими потребами у спеціальних вагонах. Ці вагони обладнано гідравлічними підіймачами для інвалідних візків, розширеними дверними проходами, тамбурами і спеціальними туалетами. Для забезпечення максимально комфортних умов проїзду пасажирів даної категорії нижня полиця у спеціалізованих купе має кілька фіксованих положень.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Полет фантазии» от Макеевского «Джерельца»

1 19 1 139505718115 1 2. джерельце

На выставке моды и дизайна «Модный сезон», которая пройдет в Донецке 5-6 апреля будет представлена необычная коллекция украшений «Полет фантазии». Ее изготовили члены общественной организации инвалидов детства города Макеевки «Джерельце» – люди с различными физическими недостатками, но с красивой душой и неисчерпаемым творческим талантом.

Детальніше…Додати коментар (0)