Благодаря вмешательству Уполномоченного возобновлено право гражданина на беспрепятственный доступ к его жилищу

1 27 1 173994 2. инвалидов

В октябре 2013 года к Уполномоченному по правам человека поступило обращение от жителя Днепропетровска, инвалида первой группы, гражданина П. по защите его права на беспрепятственный доступ к своему жилью, а также с просьбой о представительстве его интересов в суде.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Луганську буде реалізована програма «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю згідно Конвенції ООН по правам інвалідів»

1 28 4 ddc8f487393779 1. інвалідністю, інвалідів

Луганська обласна молодіжна громадська організація «Асоціація молодих інвалідів Східного Донбасу – Схід» при всебічній підтримці Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями починає реалізацію програми «Сприяння реалізації прав жінок з інвалідністю згідно Конвенції ООН по правам інвалідів», в рамках якої відбудуться аудити архітектурної доступності медичних закладів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Прокуратурою захищено права понад 7 тисяч інвалідів на пільговий проїзд у транспорті

1 03 3 lgota1. інвалідів

За результатами розгляду подання, внесеного Коростенською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Коростенському міському голові, змінено рішення виконкому, яке обмежувало права соціально незахищених громадян.

Детальніше…Додати коментар (3)

Торжественное открытие специализированного пирса ожидается в конце мая

1 28 2 12108 2. пирса

Славянск. Строительство пирса для инвалидов-спинальников вступает в завершающую фазу. К началу курортного сезона работы обещают закончить.

Реконструкция пирса, расположенного на пляже санатория «Славянский», началась в сентябре прошлого года.

Детальніше…Додати коментар (1)

В Тернополі планують збільшити кількість “особливих” класів

1 04 1596325 1. навчання

Інклюзивна освіта – це навчання в одному класі дітей-інвалідів зі здоровими учнями. Фахівці констатують, що в результаті такого навчання у дітей з особливими потребами можна спостерігати позитивні зміни у розвитку. Однак на цей крок погоджуються не всі батьки.

Детальніше…Додати коментар (0)