Діти з особливими потребами вийдуть на сцену з відомими зірками української естради

1 11 1 7145235 2. дітей

За ініціативи волонтерської групи «Angels» та організаційної і фінансової підтримки служби у справах дітей облдержадміністрації у Запоріжжі відбудеться унікальний фестиваль «Гармонія сердець», у якому візьмуть участь вихованці інтернатних закладів для дітей з особливими потребами, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей регіону.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Запорізькій області керівник підприємства фіктивно працевлаштував інваліда

1 10 6 DSC 9448-5 1. інвалідів

Куйбишевська міжрайонна прокуратура за результатами своєї перевірки внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.366 КК України за фактом внесення керівником одного з підприємств до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Вінницькі інваліди самі створили собі службу супроводу (ВІДЕО)

1 10 5 6a1b72b591a5aaef49886fcdc9ef3f61 2. супроводу

Хочеш зробити добре – зроби сам: службу супроводу для людей з особливими потребами створили у Вінниці самі інваліди. Поки що там працює два помічники-асистенти. До їхніх обов’язків входить супровід візочника.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди зможуть отримати місця під гаражі неподалік своїх помешкань (ВІДЕО)

1 10 4 752412. гаражі

Сєвєродончани, які отримали інвалідність через вади опорно-рухового апарату, відтепер можуть розраховувати на місце під індивідуальні гаражі для своїх автівок в безпосередній близькості до місця проживання. Відповідний порядок виділення території узгоджено сесією міськради.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кременчуці пандуси для інвалідів загрожують їх життю

1 10 3 1397043218 1-nvaldi 2. інвалідів

І досі для переважної частини інвалідів є проблемою навіть виїхати із власної оселі.

Нещодавно за ініціативи голови адаптаційно-реабілітаційного оздоровчого клубу інвалідів «АРОКІ» Ольги Бринчик на базі територіального центру Автозаводського району проведено засідання круглого столу для людей з обмеженими можливостями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одесситы с ограниченными возможностями займутся выращиванием овощей в теплицах

1 10 2 1397041442 teplica hz 2. реабилитации

Одним из победителей конкурса соцпроектов признано КУ «Центр реабилитации лиц с отклонениями психофизического развития им. Януша Корчака». Их проект предполагает создание на базе Центра теплиц для выращивания овощей.

Детальніше…Додати коментар (0)