Чернобыль — проблема на многие тысячелетия

1 25 6 CHernobyil 1987 g 2. чаэс, аварии, катастрофы

26 апреля мы будем отмечать уже 28-ю годовщину аварии на 4-м реакторе атомной электростанции в Чернобыле. Взрыв реактора на 4-м энергоблоке сравнивают с 400 атомными бомбами, подобными сброшенной на Хиросиму.

Детальніше…Додати коментар (0)

Для інвалідів-ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС визначена чітка процедура відновлення документів

1 25 5 pensiyniy fond 0 3. зоні відчуження

Як інформує головне управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області, згідно з чинним законодавством довідки щодо заробітної плати з роботи чи служби у зоні відчуження видають підприємства, установи, організації, військові частини та інші військові формування за основним місцем роботи особи або їх правонаступники.

Детальніше…Додати коментар (0)

Одеська залізниця продовжує створювати комфортні умови для інвалідів

1 18 2 5407. інвалідів

У першому кварталі поточного року залізничники продовжили створювати належні умови для комфортного перебування осіб з особливими потребами на території вокзалів та станцій Одеської залізниці. Незважаючи на складну фінансову ситуацію, залізничники продовжують робити посильний внесок для покращення умов перебування на об’єктах залізничної інфраструктури інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Артемовская «Донна» отмечает третий День рождения

1 25 2 img 0148 139833992581 1 2. донна

24 апреля подруги по несчастью собрались в офисе организации, чтобы за чашкой чая подвести итоги и поговорить о планах на будущее.

Городская общественная организация женщин-инвалидов «Донна» помогает в реабилитации, протезировании и организации досуга для женщин, перенесших онкологическую операцию…

Детальніше…Додати коментар (0)