“Свято мами” для матусь особливих дітей

1 13 1 19200 1 2. серце матері

Кіровоград. День матері – це одне з найбільш зворушливих свят. Кожен з нас з золотого дитинства й до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Детальніше…Додати коментар (0)

Супруга Генсекретаря ООН молится за Украину

1 25 6 Michael 7years 2. синдромом аутизма

Сегодня Фонд помощи детям с синдромом аутизма «Дитина з майбутнiм» получил послание от супруги Генерального секретаря ООН г-жи Ю ( Пак ) Сун ДЭК в ответ на «Ноту мира», которую направили украинские дети с аутизмом в марте этого года. Г-жа Ю Сун Дэк была глубоко тронута посланием особенных детей Украины и творчеством малышей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Как заботятся об инвалидах в других странах (ВИДЕО)

1 12 8 976325. инвалидов

В Сети появилось видео одной из компаний, которая занимается разработкой и внедрением различных технологий, в том числе и тех, которые позволяют облегчить жизнь людей с ограниченными физическими возможностями.

Детальніше…Додати коментар (0)

Человек уникального подвига

1 12 7 PetrovVasStep 2. василий петров

Когда ему вручали Золотую Звезду Героя Советского Союза, он не смог самостоятельно принять ее – у него не было рук. Их отняла война.

К тому времени воевал он уже больше двух лет. Василий Петров, сын крестьянина из близкого к Мариуполю села Дмитриевка нынешнего Приазовского района Запорожской области.

Детальніше…Додати коментар (0)

На майбутніх виборах не враховані потреби інвалідів (ВІДЕО)

1 12 6 9514285. інваліди

Голосувати вдома або просити допомоги на виборчих дільницях. Два варіанти для інвалідів на цих виборах.

Приймаючи зміни до законодавства, парламент відмовився врахувати інтереси людей з особливими фізичними потребами. Громадські організації вже зараз називають ці вибори – найменш дружніми до інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Особливі люди. Танець робить обмежені можливості безмеженими (ФОТО, ВІДЕО)

1 12 5 fa8fdb2--------2 4 2. candoco dance company, обмеженими фізичними можливостями

Zelyonka – це не новий крик моди у мейкапі політиків. Це назва фестивалю сучасного танцювального театру Zelyonka Fest 1.4, що вже вчетверте проходить в Києві.

Обираючи цьогорічний девіз “Нас об’єднає танець”, організатори намагались підтримати та згуртувати людей в цей напружений для України час.

Детальніше…Додати коментар (0)

Арт-терапевтична реабілітація буде в київському музейному просторі

1 12 4 7416982. реабілітації

В Музеї мистецтв ім. Богдана і Варвари Ханенків буде втілено в життя проект арт-терапевтичної реабілітації. Це метод розбудови мікросоціуму для осіб з інтелектуальною недостатністю, розроблений спільно Всеукраїнською коаліцією із захисту прав інвалідів та Музеєм Ханенків.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди-візочники перевірили місто Бердичів на доступність

1 12 3 8cbc132cd67d 2. інваліди-візочники

У своєму повсякденному житті люди з обмеженими фізичними можливостями часто стикаються з різноманітними труднощами, адже в Україні мало що робиться для того, щоб люди з інвалідністю могли почуватися комфортно. Якщо у країнах Європи таким людям приділяється значна увага і влада усіляко намагається полегшити їм умови пересування (стосується, у першу чергу, інвалідів-візочників), то у нас про існуючі проблеми намагаються…

Детальніше…Додати коментар (0)

Паралімпійська регбійна команда провела тренувальні збори в Бердичеві

1 12 2 DSC04439 2. параолімпійської

Всі ми пам’ятаємо успішний виступ нашої параолімпійської збірної на олімпіаді в Сочі, коли наші спортсмени здобувши 25 медалей посіли четверте загальнокомандне місце.

Підготовка до змагань різного рівня для членів параолімпійської збірної України вкрай непроста справа. Для тренувань та зборів потрібні відповідні спорткомплекси та бази, яких у нас дуже мало…

Детальніше…Додати коментар (0)