Леонид Норд: «Моя рука-манипулятор поднимает предметы весом до ста граммов»

1 14 1 181456w200zc0 1. леонид норд, руку-манипулятор

17-летний изобретатель из Николаева сконструировал руку-манипулятор. Робот позволяет детям-инвалидам, не посещающим школу, виртуально присутствовать на лабораторных занятиях и проводить опыты наравне с другими учениками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Незрячі українці матимуть змогу обирати свідомо

1 13 zryachiy vybor 2014 3. вадами зору

Всеукраїнська громадська організація молоді з інвалідністю по зору «Генерація успішної дії» реалізовує проект «Зрячий вибір – 2014», спрямований на створення належних умов для реалізації людьми з вадами зору своїх виборчих прав.

Детальніше…Додати коментар (0)

Шахраї завдяки підробленим довідкам отримали пенсій по інвалідності на суму 880 тис грн

1 19 5 38219. інвалідності

Білгород-Дністровською міжрайонною прокуратурою розпочато 12 кримінальних проваджень ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство).

У ході перевірок законності призначення пенсій по інвалідності встановлено, що фізичні особи надавали до органів Пенсійного фонду недостовірні довідки медико-соціальної експертної комісії.

Детальніше…Додати коментар (0)

Батьки дітей-інвалідів «боролися» зі страхами в Центрі соціальних програм компанії РУСАЛ

1 13 3 image 2. дітей-інвалідів

Миколаїв. У січні, на базі ЦСП відкрилася група взаємодопомоги для батьків дітей-інвалідів. За цей час, завдяки роботі психологів, батьки успішно пройшли такі тематичні заняття: «Способи зняття емоційної напруги», «Покажи мені любов», «Впевненість у собі».

Детальніше…Додати коментар (0)