Особливі діти Кіровограда

1 06 1 1510746 708472862544305 213483984739334758 n 2. діти

Особливі діти Кіровограда теж вміють посміхатися та радіти життю. Це вони довели на “Святі посмішок”, що організовує для діток з особливими потребами кіровоградський ресторан “Сорренто”. Кульки, музика, танці, подарунки викликали у малечі найпозитивніші емоції: викрики, оплески, посмішки…

Детальніше…Додати коментар (0)

Черкаські лікарі прозвітували про організацію роботи реабілітації інвалідів

1 05 6 9726584 2. реабілітації, інвалідів

Відбулося засідання колегії Департаменту охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації під керівництвом виконуючого обов’язки директора Департаменту Олега Найдана.

Розглядалися питання щодо результатів роботи з реабілітації інвалідів, стан виконання в лікувально-профілактичних закладах області індивідуальних програм реабілітації інвалідів…

Детальніше…Додати коментар (0)

Дім тепла і радості

1 05 5 Korolenko 2. сліпих

На одній з центральних вулиць Харкова розташована дещо незвична освітня установа. Офіційно вона йменується так: Комунальний заклад «Харківський спеціальний навчально-виховний комплекс ім. В. Г. Короленка» Харківської обласної ради. На перший погляд – це звичайна міська будівля, але це храм науки, добра і радості.

Детальніше…Додати коментар (0)

Григорій Самардак: «Стабілізація ситуації в країні дозволить посилити соціальний захист найуразливіших верств населення»

1 05 4 8725941 2. будинку-інтернату, особливими потребами

Перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Григорій Самардак взяв участь у відкритті нового корпусу сімейного типу для дітей-інвалідів Чернігівського дитячого будинку інвалідів та другої групи соціальної адаптації вихованців «Щаслива оселя». Створення цієї групи відбулося в рамках реалізації спільного проекту Департаменту соціального захисту населення ОДА та благодійного фонду «Щаслива дитина».

Детальніше…Додати коментар (0)

«Повір у себе»: фестиваль, на якому зростають таланти

1 05 3 Гурток-ляльки-мотанки-веде-Світлана-Патра 1 2. фестиваль

Переяслав (Київська область) гостинно зустрів учасників ХХ Київського обласного фестивалю дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе-2014». Упродовж тижня 135 дітей-інвалідів відпочивали у Дитячому оздоровчому центрі «Славутич», що на Дніпрі під Переяславом, відвідували творчі майстер-класи та розважальні програми, їздили на екскурсії та отримували радість спілкування.

Детальніше…Додати коментар (0)

Білоцерківський дитячий будинок-інтернат відзначив 50-річний ювілей

1 05 2 bilocerkivskiy dityachiy budinok-internat vidznachiv 50-richniy yuviley 2. інтернату

2 червня в Білоцерківському дитячому будинку-інтернаті відбулися заходи з нагоди 50-річчя закладу та Міжнародного дня захисту дітей.

Дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою для інвалідів, що потребують стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних послуг.

Детальніше…Додати коментар (0)