Одеська область: рятувальники побудували пандуси в оздоровчому закладі для прийому понад 100 інвалідів зі Сходу

1 27 6 DSCN0741 1 2. інваліди

В ГУ ДСНС України в Одеській області звернувся президент ВГО «Європейська асоціація прав інвалідів» Олег Дрюма, з проханням допомогти зробити корпус оздоровчого закладу «Автодорожник» в смт. Сергіївка зручним для перебування там вимушених мігрантів з Луганської області. Рятувальники облаштували корпус необхідними пандусами, згідно стандартів для перебування інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дети-инвалиды и инвалиды из Луганска выехали в Одесскую и Николаевскую область

1 27 5 14036911914606 2 2. инвалидов

19 июня в Департамент по вопросам труда и социальной защиты населения Луганского городского совета обратились Центр реабилитации «Арис» (г. Киев), общественная организация «Спортивно-оздоровительный центр реабилитации детей-инвалидов «Светоч», общественная организация «Европейская ассоциация прав инвалидов» с предложением обеспечить проживание семей с инвалидами, детьми-инвалидами…

Детальніше…Додати коментар (0)

Дніпропетровськ прийняв на лікування важкохворих людей із зони АТО (ВІДЕО)

1 27 4 7541258. гемодіалізу

До Дніпропетровська доправили на лікування майже 40 важкохворих людей із зони АТО, які потребують регулярного очищення крові. За словами пацієнтів, через відсутність водо- й електропостачання наразі лікарні Донеччини не можуть надавати їм необхідне лікування. Задля порятунку хворих із Донбасу медики Дніпропетровська працюють у посиленому режимі.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі обговорили проблеми інтеграції та соціальної адаптації інвалідів у суспільстві

1 27 3 59099964 2. инвалид

У круглому столі взяли участь голова правління фонду «Молодий інвалід» Валерій Габерстро, представники служб міста, що займаються проблемами інвалідів: директор держдепартаменту праці та соцполітики Одеської міськради Олена Китайська; начальник відділу у справах інвалідів департаменту праці та соцполітики Влада Кулієва; нач. відділу у справах інвалідів департаменту соцзахисту населення Тетяна Дементьєва…

Детальніше…Додати коментар (0)

Конференція з питань працевлаштування інвалідів

1 27 2 dsfsf 2. інвалідністю, інвалідів

ВГОІ “Інститут реабілітації та соціальних технологій” за підтримки Міністерства соціальної політики України, Державної служби з питань інвалідів та ветеранів України у 2014 році організує проведення конференції на тему: “Працевлаштування інвалідів в умовах імплементації Конвенції про права інвалідів”.

Детальніше…Додати коментар (0)