Участь інвалідів у законотворчому процесі

1 04 6 logo 2. інвалідів

В період з 27 червня по 1 липня 2014 року Всеукраїнська спілка громадських організацій “Конфедерація громадських організацій інвалідів України”, за підтримки Міністерства соціальної політики та Служби, провела Всеукраїнський навчальний семінар “Школа керівників ГОІ – участь громадських організацій інвалідів в законотворчому процесі” у Закарпатській області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Судитимуть лікарів, які вимагали й одержували від інвалідів гроші за підтвердження групи інвалідності

1 15 6 doctor medic. лікарів

Прокуратурою Волинської області скеровано до суду матеріали кримінального провадження щодо голови та двох лікарів Луцької міської медико-соціальної експертної комісії, які вимагали й одержували неправомірну вигоду від лучан за підтвердження групи інвалідності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Справка о 3-й группе инвалидности стоит в Полтаве 3300 гривен

1 04 4 photo 2. інвалідності

Нейрохирург вытребовал взятку о продолжении инвалидности, но обязательств не выполнил.

Состоялось судебное заседание Октябрьского райсуда Полтавы, на котором рассмотрели уголовное производство по обвинению нейрохирурга Полтавской областной клинической больницы им. Склифосовского.

Детальніше…Додати коментар (0)

Там, де гори й полонини: табір активної реабілітації вперше пройшов у Карпатах

1 04 3 10487849 753989057987317 1769607492 n 2. реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Ось, нарешті, табори активної реабілітації – одна із найефективніших комплексних методик відновлення фізичного й соціального стану людини після травми хребта – стартували цього року, і вперше – в Карпатах, в унікальному спеціалізованому реабілітаційно-спортивному комплексі: Західному реабілітаційно-спортивному центрі, що знаходиться у с. Яворів, Турківського району Львівської області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Взрослый аутист – жить полноценно

1 04 2 Сергиенко 2. аутисты

Жизнь аутистов после школы и их возможности в современном мире – самая актуальная проблема в Европе, которой уделили особое внимание на ежегодной Генеральной Ассамблее «Аутизм Европа» в Люксембурге. Украину представляла Консул данной организации Инна Сергиенко, которая рассказывает на страницах нашего издания о непростой теме взрослого аутизма.

Детальніше…Додати коментар (0)