Прес-конференція: “Рятуймо разом”: проблеми людей з інвалідністю та членів їх родин, вимушених переселенців із зони АТО” (ВІДЕО)

1 11 6 854125 2. інвалідністю, інвалідів

10 липня, о 13.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбулася прес-конференція на тему: “Рятуймо разом”: проблеми людей з інвалідністю та членів їх родин, вимушених переселенців із зони АТО”. Організатор: ВГО “Національна асамблея інвалідів України” (НАІУ).

Детальніше…Додати коментар (0)

Про охорону дитинства

1 03 invalid 3. діти-інваліди

Держава сприяє створенню дітям-інвалідам та дітям з вадами розумового або фізичного розвитку необхідних умов, рівних з іншими громадянами можливостей для повноцінного життя та розвитку з урахуванням індивідуальних здібностей та інтересів, гарантує надання їм відповідної матеріальної допомоги, встановлення одному з батьків дитини-інваліда чи особі, яка його замінює, на підприємстві, в установі чи організації…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Сяйво дитинства» згуртовує друзів

1 11 4 Изображение-070 2. інвалідів

Уже вдруге на Хмельниччині проходить Всеукраїнський фестиваль творчості дітей з вадами здоров’я. 9 липня за участі першого заступника голови обласної ради Віктора Адамського та заступника голови – керівника апарату ОДА Лесі Стебло у концерт-залі обласної державної телерадіокомпанії «Поділля-центр» відбулось урочисте відкриття заходу.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Вінниці навчатимуть журналістиці людей з обмеженими можливостями

1 11 3 thumb 13790 news m 2. обмеженими можливостями

Робитимуть це безкоштовно. З 9 липня почався прийом анкет в проект «Рівні можливості. Журналістика для всіх». Його мета – навчити людей з інвалідністю основам журналістики, які вони зможуть використати, щоб влаштуватись на роботу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Незвичайна виставка відкрилася у Рівному (ВІДЕО)

1 11 2 175289. підприємстві

На ній представлені звичайні речі, проте зроблені незвичайними людьми. На базі Рівненського навчально-виробничого підприємства Українського товариства глухих, що на вулиці Млинівській інваліди з вадами зору та слуху вирішили показати рівнянам, що виробляють на своїх підприємствах.

Детальніше…Додати коментар (0)