На Житомирщині відбулись ювілейні параолімпійські ігри серед дітей

1 18 1 mg 5653 140557342118 2. інвалідністю

Житомирська громадська організація «Спілка небайдужих жінок» разом з благодійним фондом «Місія в Україну» організували спортивний захід для дітей з обмеженими можливостями «Олімпійські ігри 2014».

Детальніше…Додати коментар (0)

Спасти всех

1 17 6 8bezhenci 2. инвалидностью, инвалидов

В зоне активных боевых действий остаются люди, которые не только не могут покинуть территорию, но даже спуститься в подвал во время обстрела — в колясках, с ДЦП, прикованные к постели, незрячие… Кто им поможет?

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики продовжує удосконалювати сферу професійної реабілітації та зайнятості осіб з обмеженими можливостями

1 17 5 PM357image002 1 2. обмеженими можливостями, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

Питання професійної реабілітації та зайнятості громадян з обмеженими можливостями є одним з пріоритетних напрямів, над якими працює Мінсоцполітики. Про це заявив перший заступник Міністра соціальної політики Віталій Мущинін під час зустрічі з іспанською делегацією проекту Twinning light в Україні „Наближення законодавства України до норм та стандартів ЄС у сфері професійної реабілітації та зайнятості осіб…

Детальніше…Додати коментар (1)

На Вінниччині відбулося засідання «круглого столу» щодо обговорення стану виконання Конвенції ООН про права інвалідів

1 17 4 0 2. обмеженими можливостями, інвалідів

Засідання «круглого столу» щодо обговорення стану виконання Конвенції ООН про права інвалідів та законів України щодо соціального захисту людей з обмеженими можливостями, а також напрямків діяльності по їх виконанню відбулося 15 липня в прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

Детальніше…Додати коментар (0)

Николаевский летний лагерь переоборудовали для отдыха детей-инвалидов с Востока (ВИДЕО)

1 17 3 thumbnail-20140715190909n. лагерь

Подальше от войны – На Николаевщине отдыхают родители с детьми-инвалидами из Луганска.

Оздоровительный лагерь в Рыбаковке, который обычно принимал маленьких спортсменов, обустроили пандусами и специальными санузлами для детей в колясках.

Детальніше…Додати коментар (0)

Дитяче свято на Хмельниччині

1 17 2 siayvo 2. реабілітації, інвалідів

Під гаслом “Ми єдині своїм різномаїттям” засяяло дитячими посмішками, заграло барвами талантів, затріпотіло візерунками національних орнаментів дитяче свято на Хмельниччині.

З 8 по 11 липня 2014 року в м. Хмельницькому відбувся науково – практичний семінар з вивчення та обміну методиками ранньої реабілітації та соціалізації дітей з вадами здоров’я…

Детальніше…Додати коментар (0)