З 1 вересня у Луцьку відкриють додаткову інклюзивну групу у садочку № 38

1 14 1 detsad. синдромом дауна

6 серпня на засіданні виконавчого комітету розглядалося питання «Про відкриття інклюзивної групи у дошкільному навчальному закладі № 38». Доповідачем виступив начальник управління освіти Олег Гребенюк. Він зауважив, що минулоріч у дошкільних навчальних закладах міста Луцька було відкрито дві інклюзивні групи для дітей з синдромом Дауна. Так, у ДНЗ № 9 діє група для дітей до 3 років, а у ДНЗ № 38 – для дітей 5 річного віку.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Львівщині провели протезування військового з АТО – вперше в Україні

1 13 6 5326e8d0b419b1 2. протезування

На Львівщині – вперше в Україні – було успішно й оперативно проведено протезування військовослужбовця, який втратив ногу в боях на сході України. Про це повідомив під час наради із членами Ради оборони Львівщини, яке провела голова Львівської ОДА Ірина Сех, начальник Військово-медичного клінічного центру західного регіону Іван Гайда.

Детальніше…Додати коментар (0)

Люди з інвалідністю в зоні АТО та поза її межами (ВІДЕО)

1 13 5 2014-08-11 21-19-58. інвалідністю

В інтерв’ю ми поговорили з Валерієм Михайловичем Сушкевичем про судьбу 300 тисяч мешканців з інвалідністю залишившихся в зоні АТО, про фінансування людей з інвалідністю виїхавших із зони АТО, а також про медикаментозне забезпечення.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рятуймо разом людей з інвалідністю, що переїхали зі Сходу

1 13 4 m578ti05q5a0 2. інвалідністю, інвалідів

За підтримки Мукачівсько-Ужгородської православної єпархії та небайдужих жителів Ужгородського району під патронатом Національної асамблеї інвалідів України та Європейської Асоціації з прав інвалідів у рамках благодійної програми «Рятуймо разом!» було надано допомогу переселенцям із зони АТО: липневим потягом з Ужгорода до Одеси передали 6 мішків найпотрібнішого для людей з інвалідністю, котрі приїхали зі Сходу…

Детальніше…Додати коментар (0)

З першого вересня в Овручі має запрацювати відділення реабілітації для дітей з особливими потребами

1 29 2 ww110333. дітей

Наразі йде підготовча робота – ремонтується приміщення, підшуковується обладнання. Створення центру ініціювали активісти місцевої громадської організації соціального захисту дітей з особливими потребами “Квітка надії”, яка об’єднує батьків з дітьми, що хворі на ДЦП та аутизм.

Детальніше…Додати коментар (0)

Столичные специалисты помогут детям с ДЦП в Николаевской области

1 13 2 литопис 2. реабилитологи

Предприятие Инвалидов «Літопис» проведет уникальный цикл тренингов по Николаевской области по теме «Родители – лучшие реабилитологи особенного ребенка».

Об этом сообщило Предприятие Инвалидов «Літопис».

Детальніше…Додати коментар (0)