Яскравий дебют на чемпіонаті світу: Україна стала другою в параканое

1 20 1 untitled 1 2. параканое

Поки уся спортивна спільнота вболівала за національну паралімпійську збірну команду з плавання, в Москві трапилась не менш важлива спортивна подія для України: відбувся яскравий дебют національної паралімпійської збірної команди з параканое на чемпіонаті світу з параканое, що проходив з 02 по 09 серпня 2014 року.

Детальніше…Додати коментар (0)

Україна здатна сама забезпечити якісне протезування інвалідів АТО, – нардеп (ВІДЕО)

1 19 6 63641 2. протезування

Україна здатна самостійно і якісно забезпечити протезування інвалідів АТО. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” розповів народний депутат від ВО “Батьківщина” Валерій Сушкевич, голова комітету ВР у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Розпочинається новий проект “Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю”

1 30 za-rabotoi. інвалідністю

Фонд «Східна Європа» в партнерстві з «Благодійним фондом розвитку комп’ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» розпочинають проект “Кожен має право на працю: партнерство для покращення можливостей працевлаштування людей з інвалідністю”. Проект реалізується за фінансової підтримки британської благодійної організації «Всесвітня єврейська допомога» (WorldJewish Relief).

Детальніше…Додати коментар (0)

Кабмін пропонує Раді дозволити безкоштовно віддавати інвалідам автомобіль після 10 років експлуатації

1 19 4 302386042 2. інвалідів

Кабінет міністрів України пропонує Верховній Раді України дозволити безоплатно передавати у власність інвалідам або їх представникам автомобіль, визнаний гуманітарною допомогою, після 10 років експлуатації. Про це йдеться в урядовому законопроекті № 4517а “Про внесення змін до деяких законів України (щодо соціальних гарантій держави шляхом забезпечення інвалідів автотранспортом в Україні)”, текст якого розміщений…

Детальніше…Додати коментар (0)

Безробітні Івано-Франківська супроводжуватимуть інвалідів по зору

1 19 3 blind-person 2. інвалідів

Центр зайнятості пропонує зайняти безробітних Івано-Франківська супроводом інвалідів по зору.

Івано-Франківський міський центр зайнятості пропонує доповнити перелік видів громадських робіт, які відповідають потребам територіальної громади міста та сприяють її соціальному розвитку, пунктом «супровід інвалідів зору».

Детальніше…Додати коментар (0)

Інклюзивна освіта незрячих дітей стала доступною

1 19 2 jumultithumb joomla-ua 1 2. незрячих

У серпні 2014 року Львівський обласний осередок ВГО «Українська спілка інвалідів — УСІ» завершив проект «Інклюзивне навчання незрячих дітей». Проект надає технічну і програмну підтримку процесу навчання дітей з глибокими ураженнями зору поза межами спеціальних шкіл-інтернатів для сліпих.

Детальніше…Додати коментар (0)