Уже четвертый год энергодарские инвалиды добиваются установки пандуса на набережной

1 22 1 16977 1 2. пандуса

Наша газета не раз писала о том, что прогулочная набережная в Энергодаре оборудована слишком крутыми пандусами, и это мешает инвалидам-колясочникам и родителям с детскими колясками спуститься на набережную, а оттуда – и в парк Победы.

Детальніше…Додати коментар (0)

На данный момент в протезировании нуждаются 24 участника АТО, – Андронатий (ВИДЕО)

1 21 6 64406. протезировании

На данный момент в протезировании нуждаются 24 человека. Об этом в эфире телеканала “112 Украина” заявил директор военно-медицинского департамента Министерства обороны Украины полковник медицинской службы Виталий Андронатий.

Детальніше…Додати коментар (0)

Держава виділила 230 млн грн на реабілітацію та протезування учасників АТО – В.Андронатій

1 21 5 108008-23 1. протезування, реабилитацию

230 мільйонів гривень виділено на реабілітацію та протезування учасників АТО. Про це повідомив директор Військово-медичного департаменту Міністерства оборони України полковник медичної служби Віталій Андронатій.

Детальніше…Додати коментар (0)

Поранені бійці АТО та інші інваліди можуть протезуватися на Черкащині безкоштовно

1 21 4 1408453941 1 2. ортопедичного

Черкащани, поранені у зоні АТО, можуть протезуватися безкоштовно. Такі послуги в нашій області надає Черкаський протезно-ортопедичний цех Київського казенного експериментального протезного-ортопедичного підприємства. 19 серпня на підприємстві із робочим візитом побувала голова обласної ради Валентина Коваленко.

Детальніше…Додати коментар (0)

Фінансовий бар’єр у безбар’єрному середовищі

1 21 3 PA170685 jpg 203x203 crop upscale q85 1 2. дефлімпійської, паралімпійського, реабілітації, інвалідів

Національний центр паралімпійської і дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів у Євпаторії вже давно став символом рівних прав і можливостей для інвалідів не лише України, а й інших країн світу. Тут паралімпійці отримують спортивну та реабілітаційну підготовку високого рівня, а потім під час Паралімпійських ігор здобувають нашій державі своїми перемогами світову славу й визнання.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доступність будівель – показник турботи про інвалідів

1 21 2 1990-1u 1. доступності, маломобільних, інвалідністю, інвалідів

Перманентним завданням Служби спільно з громадськими об’єднаннями інвалідів є здійснення моніторингу доступності будівель та приміщень, у яких розташовані територіальні та місцеві органи Пенсійного фонду, Державного центру зайнятості, Державної інспекції з питань праці, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві…

Детальніше…Додати коментар (0)