Бойцы из АТО, ставшие инвалидами, могут обращаться за помощью в терцентры Днепропетровска

1 27 1 173994 2. терцентры

Бойцов из АТО, которые стали инвалидами, будут принимать на обслуживание в территориальные центры Днепропетровска. Для того, чтобы получить помощь, им или их родственникам необходимо обратиться в терцентры социального обслуживания Днепропетровска. Об этом сообщил заместитель начальника управления труда и социальной защиты населения Юрий Журавлев.

Детальніше…Додати коментар (0)

Формування адресних та дієвих рекомендацій Індивідуальної програми реабілітації – один з важливих механізмів вирішення проблем, пов’язаних з інвалідністю

1 22 5 b49b70e70346563fa324bff49e93d854. реабілітація, інвалідністю

Можливість знайти роботу для осіб з інвалідністю на сучасному конкурентному ринку праці при підвищених умовах до стану здоров’я та достатній пропозиції здорової робочої сили, досить складно. Професійна та трудова реабілітації інвалідів стали однією з найважливіших проблем суспільства, тому потрібна дієва система заходів, що забезпечить інваліду можливість отримати відповідну нову роботу або зберегти колишню.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблеми інвалідів здорових не хвилюють?

1 22 4 1279 2. пандус, інваліди, інвалідний візок

Інвалідний візок для багатьох людей із обмеженими можливостями – просто необхідність. Без нього – світ перетворюється на щось недосяжне. Кіровоградець Сергій Сіроштан, як ніхто, про це знає. Торік у грудні цей чоловік став учасником експерименту «КП» – ми перевіряли наскільки доступні різні установи для інвалідів. Сьогодні Сергій знову герой нашої публікації. Розповідає, як залишився без візка і що йому довелося пройти, аби мати змогу…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Якісна освіта для дітей зі складними вадами розвитку – турбота обласної влади», – Наталія Кравцова

1 22 3 1408548223 narada2 1 2. вадами слуху

В Черкаській області з’явиться навчально-реабілітаційний центр для дітей із вадами слуху. Його створять шляхом реорганізації Черкаського навчально-виховного об’єднання «Дошкільний навчальний заклад – спеціальна загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №37» та передачі його із міської до обласної комунальної власності. Це буде зроблено на найближчий сесії обласної ради.

Детальніше…Додати коментар (0)

«Хочется показать, на что способен человек в инвалидном кресле»

1 22 2 95968 2. олег капинус, инвалидном кресле

Чемпион Украины по триатлону, баскетболу, плаванию и теннису харьковчанин Олег Капинус мечтает попасть на Паралимпиаду в Рио-де-Жанейро.

Олег Капинус в инвалидной коляске практически треть жизни: неудачный прыжок в воду едва не стоил парню жизни, а впоследствии заставил переосмыслить ее и начать жить заново.

Детальніше…Додати коментар (0)