Кабмін збільшив фінансування на протезування учасників АТО на 279 млн грн, – Денісова

1 12 6 denisova10-08-09 2. протезування

Кабінет міністрів України збільшив фінансування на 279 млн грн для протезування учасників антитерористичної операції. Про це на брифінгу заявила міністр соціальної політики України Людмила Денисова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Більшість поранених учасників АТО потребують протезуванні кінцівок

1 12 5 1410437162-9048 2. протезування

Більшість поранених учасників антитерористичної операції на сході України потребують протезування кінцівок, повідомила міністр соціальної політики Людмила Денісова.

«На сьогодні у нас 3 тис. тільки поранених учасників АТО. Велика частина з них потребуватиме протезування кінцівок», – сказала Денісова.

Детальніше…Додати коментар (0)

Учасники АТО, які потребують протезів, звертаються до волонтерів через труднощі з протезуванням за рахунок держбюджету

1 12 4 0708 123311 2. протезування, інвалідів

Поранені учасники АТО, які потребують протезування, змушені звертатися до волонтерів і проходити протезування за кордоном через надмірну забюрократизовану систему забезпечення інвалідів протезами за рахунок державного бюджету в Україні, заявляє громадський активіст.

Детальніше…Додати коментар (0)

Парламентський комітет – проти скорочення заводів з виробництва протезів

1 12 3 1410363599-2726-sushkevich-invalidyi 2. сушкевич, інвалідів

Голова парламентського комітету у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів Валерій Сушкевич виступив з різкою критикою урядового рішення про злиття ряду підприємств, що виробляють протези.

Детальніше…Додати коментар (1)

У київському метро з’явились карти-схеми, доступні для незрячих

1 12 2 Спікери 1 2. вадами зору, незрячі, інвалідністю

Інфраструктура великих міст є недоступною для вільного користування людьми з інвалідністю. На жаль, ані національне законодавство, ані взяті Україною міжнародні зобов’язання практично не впливають на ситуацію з доступністю транспорту, вулиць міст, більшості об’єктів громадського призначення. Намагаючись скористатися ними люди з інвалідністю, стикаються з проявами дискримінації.

Детальніше…Додати коментар (0)