За підтримки Дениса Дзензерського в Миколаєві пройшли показові виступи з карате для людей з інвалідністю

1 24 1 pri podderzhke borisa kozyrya v nikolaeve proshel turnir po karate i vystupila gruppa tanok na maydani kongo 11 2. інвалідністю

21 вересня 2014 року в Миколаєві в спортивному комплексі «Надія» пройшов 2-й міжнародний турнір з карате WKF «Nikolaev Open 2014».

Цього року в змаганнях взяли участь близько 400 спортсменів з усієї України: Дніпропетровська, Донецька, Києва, Львова, Миколаєва, Одеси, Харкова, Чернівців, а також Грузії.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Київщині внаслідок службової недбалості державних виконавців інваліди не отримали 600 тис. грн

1 19 5 38219. заходів

Переяслав-Хмельницька міжрайонна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом службової недбалості державними виконавцями відділу ДВС Переяслав-Хмельницького міськрайонного управління юстиції.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблеми у здійсненні реабілітації потерпілих на виробництві

1 23 5 foto 2. мсек, реабілітації, інвалідів

Територіальним управлінням Рахункової палати по Одеській, Миколаївській та Херсонській областях проведено перевірки в рамках аудиту ефективності використання коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на медичну, професійну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві у відділеннях виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків…

Детальніше…Додати коментар (0)

«Музеї без бар’єрів»

1 23 4 143370906 2. неповносправних

Проблеми доступу інвалідів до музейних та культурних цінностей ще далекі від свого вирішення. Однією з перших спроб зрушити цю справу є проект «Музеї без бар’єрів. Коаліція польських та українських музеїв для професійного обслуговування неповносправних відвідувачів».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Львові адаптували для незрячих глядачів перший повнометражний художній фільм

1 23 3 film1 2. аудіодискрипції, незрячих

У Львові адаптовано для незрячих перший повнометражний художній фільм – мелодраму «Щоденник пам’яті». Перші 20 осіб з глибокими ураженнями зору вже встигли «побачити» цей фільм і високо оцінити роботу творчої групи. Тестування фільму відбувалося при цілковитій тиші і в присутності кількох десятків інвалідів по зору.

Детальніше…Додати коментар (0)

16 уникальных историй детей с аутизмом

1 23 2 Дитина-з-майбутнiм2 4. аутизмом

16 историй детей с аутизмом на огромных пазлах представили киевлянам и гостям столицы общественные деятели. Благотворительную street-art фотовыставку «Дитина з майбутнім» инициировала мама мальчика с аутизмом, профессиональный детский фотограф Оленка Федотова.

Детальніше…Додати коментар (0)