НСК «Олімпійський» презентував нову послугу на стадіоні

1 02 1 247851 2. глухих

30 вересня 2014 року о 14:00 в президентській ложі найбільшої спортивної арени країни, НСК «Олімпійський», відбулася презентація проекту «Маю право почути!»

Останнього тижня вересня у світі відзначається Міжнародний тиждень глухих. Цього року він проводився в Україні з 22 по 28 вересня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Через конфлікт протезних заводів потерпають інваліди

1 16 6 108008-23 2. підприємство

Конфлікт, через який страждають інваліди. Хмельницький державний протезно-ортопедичний завод вперто не хоче реформуватися у філію такого ж підприємства Вінниці.

Колектив та громадські організації міста блокують доступ на завод комісії з реорганізації. Люди кажуть, після перетворення заводу на філію він зникне.

Детальніше…Додати коментар (8)

Юрій Турянський: «Усі учасники АТО, які потребують протезування, можуть отримати їх безкоштовно»

1 01 5 13 1 2. протезування

Львівське казенне експериментальне підприємство пересування і протезування готове забезпечити усіх учасників АТО протезами високої якості, виготовлені за новими технологіями «ОТТО БОК», безкоштовно. Можливості львівського протезного підприємства дозволяють забезпечити стільки інвалідів-учасників АТО, скільки буде потрібно.

Детальніше…Додати коментар (0)

На виборчі дільниці інвалідів доставить спецслужба

1 18 7 30349-1u 2. інвалідів

Вінниця. Служба супроводу та служба перевезення безкоштовно доставить інвалідів на виборчі дільниці. Для цього їм потрібно забронювати відповідну послугу.

Потрібно звернутися за телефоном 57-20-07 та забронювати відповідну послугу. Зробити це необхідно не пізніше 23 жовтня.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одессе ведется работа по созданию доступной среды для лиц с ограниченными физическими возможностями

1 01 2 DSC3226 1 2. инвалидов, ограниченными физическими возможностями

В Одессе состоялось заседание Комитета по обеспечению доступности для лиц с ограниченными физическими возможностями и других маломобильных групп населения к объектам жилищного, социального, общественного назначения, средств связи и информации и инженерно-транспортной инфраструктуры города Одессы.

Детальніше…Додати коментар (0)