Інфраструктурні об’єкти області мають стати доступнішими для людей з обмеженими можливостями

1 03 1 IMG 9261 2. інвалідів

Проблеми людей з обмеженими можливостями‚ які проживають на Прикарпатті‚ розглянули впродовж засідання обласного комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Детальніше…Додати коментар (0)

Українські підприємства готові виготовляти протези для учасників АТО – Міністр соцполітики

11 6 denisova10-08-09 3. протезування

Українські підприємства готові починати протезування учасників АТО. Про це під час засідання уряду заявила міністр соціальної політики Людмила Денісова.

“Ми прийняли рішення, що учасників АТО ми безкоштовно і без надання статусу інваліда протезуємо на підприємствах, які знаходяться в межах України. Таких понад 70 підприємств.

Детальніше…Додати коментар (0)

Відкриття реабілітаційного центру для дітей-інвалідів

1 02 5 d6e2fa5abc7f 2 2. дітей-інвалідів, реабілітації

30 вересня в урочистій обстановці провели відкриття Стрийського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Реабілітаційний центр відкрито при базі відпочинку «Зірниця», що у Моршині. На його відкриття завітали голова Стрийської районної ради Роман Козак, перший заступник голови Стрийської райдержадміністрації Микола Дмитришин, представники районної ради, райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування…

Детальніше…Додати коментар (0)

Успех первого семинара «Диагностика аутизма в контексте TEACCH»

1 02 4 IMG 0164 2. аутизма

Киев. 28 сентября состоялся первый семинар «Диагностика аутизма в контексте TEACCH. Создание индивидуальной программы: секвенции, когнитивная программа» в рамках уникального Курса для специалистов «Аутизм: проблемы комплексной помощи. Концепция ТЕССН: методы и методики». Семинар является первым среди четырех семинаров первого Модуля Курса, которые будут проходить раз в месяц.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Харькове состоялось торжественное открытие групп дневного пребывания для детей с нарушениями развития

1 02 3 image001 1 2. аутизм.альтернатива

1 октября в г. Харькове по адресу ул. Ш. Руставели 32/2 ОО «Аутизм.Альтернатива» распахнула двери для разных групп детей.

Сразу несколько проектов «Группа полного дня», «Группа подготовки детей к школьному обучению», «Класс для детей с аутизмом» начали свою работу.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Одесі обговорили проблеми працевлаштування людей з вадами слуху

1 02 2 IMG 0295 2. глухих, дітей-інвалідів

30 вересня 2014 року в одеській мерії відбувся круглий стіл «Організація ранньої професійної орієнтації та мотивація до праці дітей-інвалідів і молоді з інвалідністю – шлях до повноцінної соціалізації особистості», приурочений до Міжнародного дня глухих.

Детальніше…Додати коментар (0)