Служба зайнятості – особам з особливими потребами

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. інвалідністю

В Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості відбувся День інформації для осіб з обмеженими фізичними можливостями, у рамках якого проведено низку різноманітних інформаційних, просвітницьких, довідкових та інших заходів, що спрямовані на підвищення ефективності соціального захисту людей з інвалідністю, надання якісних та результативних соціальних послуг щодо сприяння працевлаштуванню таким клієнтам.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інвалід-візочник з Херсона назбирав 100 тис. грн. для бійців АТО (ВІДЕО)

1 06 8 a5fd7e6f31db6ab828f1f8c32eb18e28 L 2. інвалід-візочник

Херсонський пенсіонер Григорій Янченко довів що фізична вада не впливає на силу духу. Навіть в інвалідному візку він за три місяці назбирав армійцям 100 тисяч гривень. На ці гроші волонтери закупили амуніцію та теплі речі. Усе придбане за зібрані кошти волонтери пакують у авто, щоби доправити на лінію фронту. Це прилади нічного бачення, оптичні приціли та теплі речі бійцям.

Детальніше…Додати коментар (1)

Уповноважений з прав людини продовжує тримати на контролі стан дотримання прав дітей-інвалідів

1 06 7 phoca thumb l f9 2. будинку-інтернату

У рамках діяльності національного превентивного механізму було здійснено моніторинговий візит до Одеського дитячого будинку-інтернату регіональним координатором зі зв’язків із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Андрієм Толопіло спільно з громадським монітором АНМ Альбіною Котович.

Детальніше…Додати коментар (0)

Порядок обеспечения средствами реабилитации инвалидов и других категорий населения

1 23 6 1259852835136180b 2. мсэк, инвалидность, инвалидов, протезами, реабилитации

Департамент труда и социальной политики Одесского горсовета информирует об изменениях в порядке обеспечения техническими и другими средствами реабилитации инвалидов, детей-инвалидов и других отдельных категорий населения.

Детальніше…Додати коментар (1)

Выжил после жутких ожогов и стал чемпионом по пауэрлифтингу

1 06 5 24006806 1 2. парень

Александр Мельник из Львова мог остаться калекой на всю жизнь, но взял себя в руки и вернулся к полноценной жизни.

Саша – молодой красивый парень, любимец девушек, душа компании, спортсмен, рок-музыкант и талантливый художник. А ведь еще семь лет назад врачи сомневались, удастся ли спасти мальчишку, который несколько минут был живым факелом…

Детальніше…Додати коментар (0)

Тренінг “Мистецтво на дотик”: особливості супроводу людей з порушенням зору в музеї

1 06 4 5514 2. порушеннями зору, реабілітації, інвалідністю, інвалідів

30 вересня 2014 року у Національному музеї Тараса Шевченка пройшов перший з серії тренінгів «Музей без бар’єрів: від теорії до практики», які заплановані і пройдуть у вересні-жовтні. Приємним фактом є те, що музей Тараса Шевченка один із небагатьох музеїв Києва, де є пандуси, спеціальні ліфти та інші “зручності” для відвідувачів на колясках, що дозволяє безперешкодно пересуватися.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Сумщині пропагують правозахисний підхід у соціалізації людей з інвалідністю

1 06 3 4125841. особливими потребами, реабілітації, інвалідністю

У рамках реалізації проекту «Особливі потреби – особливий внесок у розбудову держави» у Сумах відбувся науково-практичний семінар «Активізація життя молодих людей з інвалідністю».

Ініціатори його проведення – Сумська обласна благодійна організація «САТВА», «Центр підтримки і розвитку родини «Калинове гроно» та обласна служба зайнятості давно…

Детальніше…Додати коментар (0)

З першого жовтня у Кривому Розі розпочало роботу «соціальне таксі», придбане за рахунок коштів міського бюджету

1 06 2 45 bezymiannyi 1 2. таксі

«Соціальне таксі» працює на базі комунальної установи «Будинок милосердя «Затишок», де створено диспетчерську службу (телефон 38-32-12), яка працює щоденно з 8-30 до 17-00, крім суботи та неділі.

Детальніше…Додати коментар (0)