Новые возможности макеевских «оптимистов»

1 09 1 v obshestve nastoiashih optimistov poiavilsia komputernyi zal 141276724053 2. особыми потребностями

В новый Интернет-зал, открытый в конце лета на базе Червоногвардейского районного общества инвалидов «Оптимист», с каждым днем приходит все больше посетителей. Здесь, благодаря победе в конкурсе Группы Метинвест «Город – нашими руками», люди с особыми потребностями обучаются компьютерной грамотности.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інваліди з Карітасу здійснили духовну прощу до чудотворного образу Матері Божої в Погоні

1 08 6 11 2. карітасу

До чудотворної ікони Матері Божої, яка знаходиться в монастирі отців Василіян у невеличкому селі Погоня Тисменицького району, приходять тисячі прочан, аби помолитися та попросити допомоги у вирішенні своїх життєвих проблем. Нещодавно мали змогу звернутися зі своїми труднощами до Матері Божої Погінської й молоді люди з фізичними та інтелектуальними обмеженнями, якими опікується Івано-Франківський Карітас.

Детальніше…Додати коментар (0)

Якщо інвалід бажає працювати

1 08 2 13382011 news bigpic. інвалідів

Я інвалід II групи, загального захворювання. Пенсійного віку не досяг, але бажаю працювати. Поясніть, чи маю я право звернутися на біржу праці за такою допомогою та чи дає мені держава якісь гарантії щодо працевлаштування?

Детальніше…Додати коментар (0)

На Черкащині стомованим хворим вручили вироби медичного призначення

1 08 4 3280 1 2. стомовані хворі

Всесвітній день стомованих хворих відзначається щорічно з 2 жовтня 1993 року за ініціативою членів Міжнародної асоціації стомованих пацієнтів під егідою ООН. Нині цей День проводять 6 жовтня.

Детальніше…Додати коментар (0)

І собі зарадити, й іншим допомогти

1 08 3 47215 2. надання

Львівський міський центр зайнятості налагодив тісну співпрацю з осередками ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ», Фонду соціального захисту і реабілітації сліпих, «Оселя», УТОС задля проведення громадських робіт.

Детальніше…Додати коментар (0)