Легкоатлетичні змагання серед дітей-інвалідів відбулися в Мукачеві (ФОТО)

1 14 1 rji35btbdoja 3 2. інвалідів

10 жовтня в Мукачеві на стадіоні СОК ДЮСШ (вул. Духновича, 93) відбулись змагання з легкої атлетики серед дітей з ураженням опорно-рухового апарату, вадами слуху, вадами зору, вадами розумового та фізичного розвитку.

Детальніше…Додати коментар (0)

Україна перейматиме європейський досвід щодо зайнятості осіб з інвалідністю

1 13 8 PM652image002 1 2. інвалідів

10 жовтня 2014 року у Києві, в Українському домі, відбулася Всеукраїнська конференція «Професійна реабілітація та працевлаштування інвалідів з психічними розладами», присвячена Всесвітньому дню психічного здоров’я.

Детальніше…Додати коментар (0)

Громадськість та фахівці обговорили питання прав інвалідів в Україні

1 13 7 psihicheskie zabolevanija 2. інвалідів

8-9 жовтня 2014 року у Києві відбулася конференція «Стан та перспективи виконання Конвенції ООН про права інвалідів в Україні», присвячена Всесвітньому дню психічного здоров’я.

Детальніше…Додати коментар (0)

Свердловские инвалиды: «Без помощи мы тут вымрем»

1 13 6 141293460332 2. инвалидностью

Руководитель общественной организации в Свердловске Григорий Грин просит совета, как помочь инвалидам региона.

“Друзья, мне нужен ваш совет. Уже скоро месяц, как после 3-х месячной эвакуации я вернулся домой, зону АТО, не подконтрольную украинским властям. Я живу на самом юго-востоке Украины, где до границы с Россией всего 5 км.

Детальніше…Додати коментар (0)

Шахтарі-інваліди захищають свої права на мітингах

1 13 5 miting-miting-shahtari-shahteryi-kirovograd-oda-kirovograd-2. інвалідів

7 жовтня у Кіровограді пенсіонери-шахтарі провели мітинг перед ОДА. За кілька днів до цього представники профспілкових організацій гірників та шахтарі-інваліди пікетували Кабінет Міністрів. В акції, яку її учасники назвали “Люстрація по-шахтарськи”, взяли участь кілька сотень шахтарів із Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської та Волинської областей.

Детальніше…Додати коментар (0)

Хмельницький протезний завод поки що не приєднуватимуть до вінницького (ВІДЕО)

1 13 4 thumb 37417 news m 1 2. протезний завод, інвалідів

Хмельницький окружний адміністративний суд призупинив дію наказу Міністерства соціальної політики України про реорганізацію Хмельницького державного протезно-ортопедичного підприємства.

Детальніше…Додати коментар (0)

Человеческие отношения – начало всему

1 13 3 1412941947 p9190013 1 2. инвалидностью, инвалидов, пандусу, спинальников

Что для людей является одним из самых главных в их жизни? Несомненно – это общение друг с другом. Оно и столь необходимый для каждого организма воздух, и как драгоценная вода, способная оживить все естество. Общение помогает организовать совместную работу, построить личную жизнь и получать удовольствие от той же умной беседы.

Детальніше…Додати коментар (0)

Пройшли перші два тренінги для вчителів та батьків «Як створити інклюзивний простір»

1 13 2 1465 1 2. інвалідності

Вінниця. Учасники отримали своєрідний порівняльний зріз як сприймають інвалідність в різних країнах, як законодавчо Україна та Конвенція ООН про права інвалідів визначає поняття інвалідності. Важливо в світлі відмінності розуміння інвалідності також орієнтуватись в моделях інвалідності які є визначними в формуванні соціальної політики по відношенню до людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)