Херсонская областная служба занятости помогает инвалидам с трудоустройством

1 15 1 16868. инвалидов

Херсонская областная служба занятости не оставляет инвалидов один на один с их проблемами. С целью привлечения внимания к проблемам людей с ограниченными возможностями центры занятости совместно с работодателями, общественными организациями инвалидов, учебными заведениями проводят ярмарки вакансий, презентации профессий, дни открытых дверей для инвалидов, семинары с работодателями.

Детальніше…Додати коментар (0)

У больных детей на Донбассе своя война – за здоровье и жизнь. История девочки-инвалида из Донецка

1 14 6 1222 0 orig 2. детей

У многих детей на Донбассе сейчас идет своя война, не менее страшная и жестокая. В условиях, когда в аптеках нет лекарств, когда родители лишаются работы и социальных выплат, а врачи эвакуируются, оставляя больницы без специалистов, эти дети продолжают сражаться за свое здоровье.

Детальніше…Додати коментар (0)

Як інваліду скористатися правом на дострокову пенсію?

1 14 5 f 4293625171359106126. інвалідності

Я інвалід 3 групи, отримую пенсію по інвалідності. Мій вік виходу на пенсію за новим законодавством становить 57,5 р. Мені вже виповнилося 55. Чи можу скористатися правом на призначення дострокової пенсії за віком зі зменшенням її розміру на 0,5% за кожен місяць дострокового виходу?
Ольга Оніщенко, Вільногірськ

Детальніше…Додати коментар (2)

На Вінниччині реалізується проект «Рівні можливості у парламентських виборах 2014 року»

1 14 44 0 2. інвалідністю

Вінницька міська організація соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» разом з організаціями-партнерами провели 9 жовтня у прес-центрі департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації прес-конференцію з питань реалізації виборчих прав людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Інформація щодо пільг на проїзд у залізничному транспорті інвалідам та дітям-інвалідам

1 30 show 26918 1. інвалідів

Відповідно до Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» інваліди, діти-інваліди та особи, які супроводжують інвалідів першої групи або дітей-інвалідів (не більше однієї особи, яка супроводжує інваліда або дитину-інваліда), мають право на 50-відсоткову знижку вартості проїзду на внутрішніх лініях (маршрутах) повітряного, залізничного, річкового та автомобільного транспорту в період з 1 жовтня по 15 травня.

Детальніше…Додати коментар (0)

Доступність послуг особам з обмеженими фізичними можливостями – пріоритет діяльності служби зайнятості

1 30 za-rabotoi. інвалідів

Одеса. Сьогоднішня політика по відношенню до інвалідів значною мірою відображає загальні умови життя, а також соціальну та економічну політику у країні. Однак у відношенні до інвалідів склалося багато специфічних факторів, що впливають на умови їхнього життя. Недосвідченість, зневага оточуючих, зневіра – це ті соціальні фактори, що заважають інвалідам почувати себе повноцінними членами суспільства.

Детальніше…Додати коментар (0)