Шукаю роботу! Підпис – людина з інвалідністю

1 24 1 87331ac-300 1 2. інвалідність

“Ось уже близько трьох місяців я сиджу дома без роботи. У податковій інспекції Куйбишівського району м. Донецька (останнє місце роботи – авт.) не працює зв’язок, район контролюється бойовиками.

Детальніше…Додати коментар (0)

Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації учасників АТО, які постраждали внаслідок антитерористичної операції

1 23 6 1259852835136180b 2. засобами реабілітації

Держава гарантує безоплатне та позачергове забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації учасників АТО, які постраждали внаслідок антитерористичної операції, незалежно від установлення їм інвалідності.

Детальніше…Додати коментар (0)

Новий корпус Львівського міжрегіонального центру реабілітації інвалідів дозволить забезпечити комплекс медичних реабілітаційних послуг, – Людмила Денісова

1 23 5 PM953image002 1 2. реабілітації, інвалідів

21 жовтня Міністр соціальної політики Людмила Денісова у смт Великий Любінь ознайомилася з ходом будівництва реабілітаційного корпусу Львівського міжрегіонального центру соціально-трудової, професійної та медичної реабілітації.

Детальніше…Додати коментар (0)

Надія Лозбень: «Аутизм – це проблема не лише батьків, а й усього суспільства»

1 23 4 IMG 2564 1 2. особливими розумовими можливостями, реабілітації, інвалідів

Надія Лозбень більше десяти років займається волонтерською діяльністю. Зараз вона директор Чернігівської благодійної організації батьків і дітей-інвалідів з дитинства «Логос». Крім того, вона стала переможницею Національного конкурсу «Волонтер року 2013» у номінації соціальний захист населення. ГУРТ поговорив із пані Надією про життя людей із особливими розумовими можливостями та їхню соціальну адаптацію.

Детальніше…Додати коментар (0)

Неповносправній молоді з Карітасу показали побут Гуцульщини

1 23 3 aad2f2057d1998b84902f79728c6ee6d 2. карітасу

Діти з вадами розумового розвитку потребують не тільки лікування, але й переконання у власній справності і життєвій придатності. Саме тому в Івано-Франківському Карітасі багато уваги приділяють організації дозвілля для молодих інвалідів, намагаються зробити його якомога різноманітнішим та кориснішим.

Детальніше…Додати коментар (0)

У центрі уваги служби зайнятості – люди з інвалідністю

1 22 2 71373 2. інвалідністю, інвалідів

Олександрійський міськрайонний центр зайнятості займається працевлаштуванням усіх категорій безробітних громадян, у тому числі людей з інвалідністю. Діяльність служби зайнятості, що пов’язана з працевлаштуванням інвалідів, має організаційний, системний, комплексний та адресний характер.

Детальніше…Додати коментар (0)