Как выжить с ребенком-инвалидом. Истории беженцев

1 18 6 help1 2. инвалидов

Татьяна Горбунова и ее четырехлетняя дочь Диана не знают, когда окажутся дома, в Луганске. Уже несколько месяцев подряд они – словно изгнанники в собственном отечестве. Надеются лишь, что война в Донбассе когда-то закончится, и не надо будет скитаться по чужим углам и просить людей о помощи.

Детальніше…Додати коментар (1)

Репродуктивні права людини з інвалідністю

1 18 5 30924 real 1 2. тренінгів

6 та 10 листопада 2014 року на базі Вінницького міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів «Поділля» МСПУ проходили тренінги на тему: «Репродуктивні права людини з інвалідністю», які проходила ГО «Паросток» спільно з партнером ГО «Вісь» у рамках реалізації проекту «Життя вище інвалідності: репродуктивні права та здоров’я жінок з інвалідністю», підтриманого програмою „Здоров’я жінок України” Агентства США…

Детальніше…Додати коментар (0)

В цей центр потрапити нескладно

1 18 4 2014-10-13-13.06.49 2 2. реабілітації

Суми. Дитинство, як правило, асоціюється з непосидючістю і постійним рухом. Але є діти, які не мають змоги не тільки бігати й стрибати, а й навіть взяти в руки іграшку, яка сподобалась, перегорнути сторінки улюбленої книжки, просто наспівувати слова пісеньки, яка запам’яталась. Мова йде про дітей з особливими потребами. Таких на території області налічується більше трьох з половиною тисяч.

Детальніше…Додати коментар (0)

Працівники Хустського районного навчально-реабілітаційного центру

1 18 3 pb148111 2. петьо, кондуктивної педагогіки, реабілітації

для дітей-інвалідів з неврологічними вадами ознайомилися з методикою кондуктивної педагогіки або методом Петьо.

Участь у обговоренні міжнародного проекту із комплексної реабілітації для дітей з особливими потребами взяли голова Хустської районної ради Олександр Липчей, керуючий справами виконавчого комітету Хустської міської ради Василь Сабадош…

Детальніше…Додати коментар (0)

Сумы – город не для слепых?

1 18 2 55776 2. инвалидам, незрячих, слепых

13 ноября – Международный день слепых. О жизни и проблемах людей с недостатками зрения на Сумщине мы решили расспросить председателя городской и облорганизации Украинского общества слепых (УОС) Анатолия Вороновского.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Мукачеві буде бібліотека для незрячих

1 18 1 411 2. дейзі

Днями в рамках проекту «Взаєморозуміння» Міністерства культури України в Мукачівській міській центральній бібліотеці ім. О.Духновича пройшли майстер-класи для бібліотекарів та було представлено спеціальні технічні засоби і обладнання для незрячого читача. Говорили тут і про проект зі створення першої української дейзі-бібліотеки.

Детальніше…Додати коментар (0)