Олег Дрюма: «Підхід до переселенців-інвалідів має бути індивідуальним»

1 27 6 1 09 jpg 203x203 crop upscale q85 1 2. інвалідів

Із міст і сіл сходу України, де нині орудують окупанти, виїжджає дедалі більше людей. Навіть ті, хто раніше покладався на так звані ДНР і ЛНР, побачивши, що за межами цих псевдоутворень краще, наважуються на виїзд. Хоч не всі. Одні не хочуть, бо непокояться за нажите майно, інші не можуть — немає грошей. Та є категорія людей, які хочуть виїхати, але для них цей процес набагато складніший, ніж для інших. Це інваліди.

Детальніше…Додати коментар (0)

Пополнить армию невидимок: что ждет искалеченных бойцов АТО?

1 27 5 1072009-1 2. невидимок

Как часто вы видите на улицах, в магазинах, в транспорте людей на инвалидных колясках? Нет, не во время благотворительных мероприятий, социальных акций или других подобных событий, а в нашей обыденной, повседневной жизни? Не часто.

Детальніше…Додати коментар (0)

Кіровоградщина: незрячі самоорганізовуються для вирішення побутових та соціальних проблем

1 27 4 e9c7514aeba36f94a28e9bf2be161. людей

Уявіть себе хоч на мить у… повній темряві. Важко, напевне, і… страшно це, так? Але з-поміж нас є немало людей, яким долею дано нести цей тягар. І таких на Маловисківщині немало – за офіційною статистикою, більше 100 осіб.

Детальніше…Додати коментар (0)

Социальная защита инвалидов Бердянска

1 27 3 tokman 2. инвалидов, реабилитации

Как сообщила Наталья Токмань, начальник управления труда и социальной защиты населения, на аппаратном совещании при городском голове одним из приоритетных вопросов, который стоит на контроле исполнительной власти и городского головы – это социальная защита лиц с инвалидностью.

Детальніше…Додати коментар (0)

Проблему соціального захисту людей з обмеженими можливостями обговорювали на Путивльщині

1 27 2 1126-085139-03 1 2. інвалідів

Для того, щоб накреслити спільний план дій, подбати про те, щоб допомогти людям з обмеженими фізичними можливостями адаптуватися в оточуючому світі, ліквідувати недостатність спілкування, оточити їх турботою в Путивльській районній раді відбувся ,,круглий стіл”, в якому взяли участь заступник голови Путивльської районної ради Віктор Мартиненко, т.в.о. голови Путивльської райдержадміністрації Віктор Котенко…

Детальніше…Додати коментар (0)

Найкраще стріляють лучани

1 27 1 854123 2. стрільби

І це вони довели під час чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів з валами слуху, котрий відбувся 21-24 листопада у Києві. Всі вони – вихованці Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Детальніше…Додати коментар (0)