Укрзалізниця забезпечить вокзали та пасажирські поїзди найбільшою за період незалежності країни кількістю інвалідних візків та підйомників

1 30 6 1259852835136180b 2. маломобільних, обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю, інвалідів

На вокзали України та пасажирські поїзди формування залізниць України триває постачання візків для людей з інвалідністю. Загалом до кінця року їх буде придбано 224, в тому числі для вокзальних комплексів та станцій 57, а також 167 візків для переміщення маломобільних пасажирів по вагону. Окрім того, на 18 вокзалах облаштують підіймальні пристрої для посадки та висадки з вагону людей з інвалідністю.

Детальніше…Додати коментар (0)

Майстер-клас безбар’єрності

1 30 5 24911 1 2. обмеженими фізичними можливостями, інвалідністю

Львівський головний залізничний вокзал усіляко підтримує девіз міста «Львів відкритий для світу». Зокрема головні ворота Галичини, через які до культурної столиці України щороку потрапляють мільйони туристів, наблизилися ще на один крок до пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Залізничники запросили представників громадських організацій, які опікуються людьми з інвалідністю, аби ті провели своєрідний майстер-клас.

Детальніше…Додати коментар (0)

На засіданні комітету доступності підбивали підсумки 2014 року

1 26 3 589632001 1. доступності, інвалідів

Івано-Франківськ. Днями відбулося засідання комітету доступності – консультативно-дорадчого органу, який розглядає пропозиції та вирішує проблемні питання громадських організацій інвалідів та ветеранів.

Детальніше…Додати коментар (0)

Открытие лифта (ВИДЕО)

1 30 3 87124. лифт

Запорожье. Что для здорового человека – обычное дело, для инвалида – счастливое событие. В Хортицком национальном учебно-реабилитационном многопрофильном центре построили лифт. Теперь учащиеся с ограниченными возможностями могут беспрепятственно передвигаться по учебному заведению.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Николаеве состоялась выставка творческих работ членов Союза инвалидов

1 30 2 11285-v-nikolaeve-sostoyalas-vystavka-tvorcheskih-rabot-chlenov-soyuza-invalidov 2. инвалидов

Каждая работа особенная и впечатляет своей красотой.

На данной выставке представлены работы людей с ограниченными возможностями. Это различные работы из дерева, бисера, соломы, ткани и самых различных подручных материалов, сделанные людьми-инвалидами.

Детальніше…Додати коментар (0)

Денис Дзензерский поздравил людей с инвалидностью с наступающими новогодними праздниками

1 30 1 denis bio 2. инвалидностью

26 декабря 2014 г. состоялась традиционная предновогодняя встреча инвалидов-колясочников общественной городской организации инвалидов «Днепропетровская молодежная лига инвалидов-колясочников”.

Детальніше…Додати коментар (0)

Судьи должны придумать, как без финансирования сделать суды доступнее для инвалидов

1 29 8 1358839698 pandus. инвалидов

Суды должны стать более доступными для лиц с ограниченными физическими возможностями. Такова основная идея решения № 63, принятого Советом судей Украины 4 декабря 2014 года.

Детальніше…Додати коментар (0)

Конвенція ООН про права інвалідів – дієвий інструмент захисту прав

1 29 7 dpo-train-005 2. інвалідів

«Як ефективно здійснювати моніторинг реалізації Конвенції про права інвалідів та проводити адвокаційні кампанії для впливу на владу і середовище, у якому ми живемо?» – ці актуальні питання розглядались на тренінгу «Просування Конвенції про права інвалідів через моніторинг та кампанії адвокасі», що відбувся 25 грудня 2014 року в м. Прилуки Чернігівської області.

Детальніше…Додати коментар (0)

Наталія Шаульська: «100% жінок, виходячи з онкодиспансеру, не знають, що робити далі»

1 29 6 4 1 3. протезування, інвалідність

Громадська активістка про те, як жити після «діагнозу», чи варто оформляти інвалідність і чому людей обманюють, кажучи, що це нічого не дає.

«Не оформляйте інвалідність, це нічого вам не дасть», – із такою порадою найчастіше воює педагог за фахом, голова обласної громадської організації «Амазонки Закарпаття» Наталія Шаульська.

Детальніше…Додати коментар (1)

После многих лет поисков паралимпиец Валентин Медведев разыскал свою родню

1 29 5 193124w200zc0 1 2. валентин медведев

Родственники восьмикратного чемпиона Украины по легкой атлетике были уверены, что он умер еще в детстве.

Диагноз, который врачи сразу после рождения поставили маленькому Валику, был неутешительным: детский церебральный паралич и водянка головного мозга. Поразмыслив, родители отдали малыша в детдом.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 14
1 2 3 14