Особливим напрямком роботи для мене сьогодні є воїни АТО, – Сушкевич

1 05 6 10352029 616226025148879 9027278275940934168 n 2. інвалідністю

Уповноважений з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич розповів про свої першочергові завдання у новому статусі.

Омбудсмен для людей з інвалідністю на своїй сторінці у “Фейсбуку” подякував президенту за призначення і назвав одним із головних своїх завдань на сьогодні опіку воїнами АТО, які отримали важкі ураження чи інвалідність.

Детальніше…Додати коментар (0)

Немає інваліда. Є людина

1 05 5 yeuthuongotraitim1 12367 2. инвалид, інвалідність

3-го грудня світова спільнота й ми відзначаємо Міжнародний день людей з інвалідністю.

Про цей день, однозначно, згадають і журналісти. Інформаційних приводів сьогодні, на жаль, чимало. Війна на сході нашої країни, лютнева трагедія на Майдані, сутички на початку весни у Криму…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Чернівцях відкрили «Школу життя»

1 05 4 324152 2. реабілітації

3 грудня у Чернівцях на базі Буковинського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Особлива дитина» відкрито комплекс «Школа життя». На урочистостях з цієї нагоди побували голова обласної ради Михайло Гайничеру, в. о. заступника голови облдержадміністрації Олена Верига, заступник Чернівецького міського голови Олександр Паскар, керівники підприємств та організацій, які зробили свій внесок у його відкриття…

Детальніше…Додати коментар (0)

В Києві відбувся круглий стіл «Участь молоді-позитивний досвід. Ми не проблема – ми ресурс»

1 05 3 IMG 0011 2. інвалідністю

27 листопада Голова Правління ВБО «ВО «Крила» Ярослава Токар взяла участь у роботі круглого столу «Участь молоді-позитивний досвід. Ми не проблема – ми ресурс», який пройшов у Києві в рамках ХХІІІ фестивалю творчості дітей та молоді «Повіримо у себе».

Детальніше…Додати коментар (0)

«Мы работаем на опережение: еще не открыли центр для посетителей, а уже обучаем кадры»

1 05 2 Боярский 2. инвалидов, реабилитации

Из всех регионов Украины только на Тернопольщине до недавнего времени не было областного центра реабилитации детей-инвалидов. В сентябре этого года он наконец-то официально появился. О проблемах, нюансах и перспективах этого заведения нам рассказал директор Департамента социальной защиты населения Тернопольской облгосадминистрации Вадим Боярский.

Детальніше…Додати коментар (0)

Благодійні майстер-класи для людей з особливими потребами

1 05 1 DSCF8215s 1 2. інвалідністю

3 грудня фахівці та слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості завітали в обласний центр професійної реабілітації інвалідів, що у селі Олександрія.

Детальніше…Додати коментар (0)