У Польщі створили 3-D печеру для дітей-аутистів (ВІДЕО)

1 16 6 324185. дітей-аутистів

У Польщі створили 3-D печеру для дітей-аутистів та малечі з обмеженими можливостями.

Унікальний винахід науковців не просто розважає, а ще й лікує.

Перші випробування оптичної системи вже дали позитивний результат.

Детальніше…Додати коментар (0)

Глазами ребенка всё выглядит иначе. Эксперимент, который заставит тебя задуматься об этом (ВИДЕО)

1 16 5 4125219. особыми потребностями

Французское объединение «Noémi» выступает за права людей с особыми потребностями. Среди прочих мероприятий его представители организовали образовательную игру под названием «Глазами ребенка» для детей и их родителей. Согласно правилам, участники должны были копировать жесты и выражения лица, показанные на экране. Вот что из этого получилось…

Детальніше…Додати коментар (0)

Мелитопольская паралимпийская чемпионка шьет для военных брюки и футболки

1 16 4 unnamed 108 2. татьяна фролова

Находясь в инвалидном кресле, знаменитая мелитопольчанка – спортсменка, чемпионка по пауэрлифтингу и участница Паралимпийских игр Татьяна Фролова всячески помогает нашим солдатам, воюющим в зоне антитеррористической операции. Ее заслуги как волонтера, можно перечислять бесконечно. К примеру, она продала на аукционе две своих медали, а деньги, вырученные от продажи, передала на нужды армии.

Детальніше…Додати коментар (0)

Міжнародний день інвалідів – варто боротись

1 17 7 000110. неповносправних, особливими потребами, інвалідів

Третього грудня українське суспільство разом зі світовим співтовариством відзначило Міжнародний день інвалідів. Прикро, але факт, що за останні десять років чисельність осіб з особливими потребами в Україні перейшла 18-відсотковий рубіж. Відзначення цієї дати на Сокальщині – це добра нагода звірити, що вже зроблено і що треба зробити для формування гідних умов життя людей, скривджених долею, аби ніхто не почувався забутим…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Харкові обговорили питання створення робочих місць для інвалідів та забезпечення належних умов їх праці

1 16 2 24364 2. інвалідів

12 грудня відбулося засідання робочої групи з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів. На засіданні були розглянуті документи 17 підприємств, засновники яких подали заяву до обласної державної адміністрації щодо отримання дозволу на право користування пільгами з оплати податків на землю, на прибуток та на додану вартість.

Детальніше…Додати коментар (0)

Запорізькі спортсмени-інваліди підсумували свої перемоги й нагороди

1 16 1 pic 18259 1. спортсмени

Запорізьким регіональним центром з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» підбито підсумки досягнень та напрацювань вихованців за поточний рік. Завдяки злагодженій роботі центру та команди ДЮСШ у 2014 році спортсмени вкотре продемонстрували свій професіоналізм на змаганнях як національного, так і міжнародного рівня.

Детальніше…Додати коментар (0)