Ми будемо відстоювати програми підтримки всеукраїнських громадських об’єднань інвалідів, – Павло Розенко

1 19 5 PM916image002 1 2. інвалідів

«Ми будемо відстоювати програми підтримки всеукраїнських громадських об’єднань інвалідів, щоб не допустити їх скорочення чи закриття», – на цьому наголосив Міністр соціальної політики Павло Розенко під час зустрічі з керівниками Українського товариства сліпих Владиславом Більчичем та Українського товариства глухих Юрієм Максименком.

Детальніше…Додати коментар (0)

Недбалість чи дискримінація?

1 19 4 44376 2. обмеженими можливостями, інвалідність, інвалідів

Інвалідність в сучасному світі — це справжній виклик для людини. Бар’єри, стереотипи, упереджене ставлення, дискримінація в освіті, в охороні здоров’я, в побуті, загроза бідності та соціальна неадаптованість — ось що чекає на людину із обмеженими можливостями. І дуже часто причина цього криється не в самій людині, а в суспільстві, яке її оточує.

Детальніше…Додати коментар (0)

У Кіровограді показали майбутнє відновлювальної медицини (ФОТО)

1 19 3 med 2 2. густав цандер

18 грудня в Кіровоградській обласній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського презентували виставку обладнання для відновлювального лікування людей, які втратили ті чи інші життєві функції. Про засоби механотерапії, що розробив ще у середині ХІХ століття шведський вчений Густав Цандер, розповів відомий у Кіровограді інженер-винахідник, громадський діяч, голова Кіровоградської обласної Асамблеї інвалідів Олександр Боршуляк.

Детальніше…Додати коментар (0)

Спеціально обладнаний автотранспорт для людей із захворюваннями опорно-рухового апарата (ВІДЕО)

1 19 2 171214 2. авто

Житомир. Чиновники розповіли про соціальне авто, яке буде безкоштовно возити інвалідів із захворюваннями опорно-рухового апарата. П’ять разів на місяць людина може скористатись послугою, попередньо зателефонувавши за номером: 36-02-24. За необхідності інваліда може супроводжувати член сім’ї або інша людина.

Детальніше…Додати коментар (0)