Пораненим бійцям допоможуть благодійники США (ВІДЕО)

1 30 6 341258. лікування

Безкоштовне лікування і протезування у Сполучених Штатах. Таку допомогу пораненим бійцям АТО обіцяють в американському національному благодійному фонді. Там збираються включити воєнну медицину до програми постійного фінансування.

Детальніше…Додати коментар (0)

Боец, которому отрезали руку из-за тату “Слава Украине”, готов воевать с протезом

1 30 5 24041910 1 2. василий пелыш

Молодой боец Василий Пелыш из городка Старый Самбор на Львовщине с первых дней был на Майдане, а после того, как основные события переместились на Донбасс, без раздумий записался в добровольцы и пошел служить в “Айдар”. После обстрела батальона под Луганском Вася единственный выжил из всего экипажа их сгоревшего БТР. И попал в плен, где потерял руку – конечность ему отрезали, увидев на ней патриотичную…

Детальніше…Додати коментар (0)

У Черкаській області знижуються показники виходу на первинну інвалідність

1 30 4 412701 1 2. інвалідності

На цьому було наголошено під час проведення Медичної ради щодо результатів діяльності Черкаського обласного центру медико-соціальної експертизи.

Підсумкова Медична рада проходила за участі заступника директора Департаменту охорони здоров’я ОДА Олега Найдана.

Детальніше…Додати коментар (0)

В Сергеевке Одесской области инвалидами-переселенцами занялась власть

1 23 6 30349-1u 2. инвалидов

После того, как инвалиды-переселенцы из зоны АТО объявили голодовку, была создана комиссия с представителями областных социальных служб и медиков, которая выехала в Сергеевку. Об этом сообщила представитель ВГО Европейская Ассоциация прав инвалидов Наталья Уварова на персональной страничке в «Фейсбуке».

Детальніше…Додати коментар (0)

У Києві відкривається Студія розвитку для дітей з особливостями, де вивчатимуть національну культуру України

1 14 2 1284488947 autizm 1. діти

У Києві відкривається нова «Студія розвитку та соціалізації дітей з аутизмом і відставанням у розвитку «Дитина з майбутнім», де будуть навчатися діти з особливостями у розвитку від 5 до 10 років. Її учні будуть пізнавати творчість Тараса Шевченка, яка є основою національної культури України.

Детальніше…Додати коментар (0)

Групи денного перебування у Центрі реабілітації дітей-інвалідів

1 30 1 zhenia1. реабілітації

Кіровоград. У Центрі реабілітації дітей-інвалідів працюють дві групи денного перебування. “Таких груп дуже небагато у реабілітаційних центрах, адже в них приймаються діти, які потребують лише соціального обслуговування та підтримки (догляду), але завдяки тому, що батьки таких дітей працюють і не можуть забезпечити денний догляд дитині, наш заклад бере на себе такі функції”, – пише Анна Заботкіна, директор центру.

Детальніше…Додати коментар (0)

Парализованная китаянка пишет удивительную книгу ногой

1 29 6 24042356 2. книгу

21-летняя Ху Хуян выросла в провинции Аньхой – сельской местности в восточной части Китая. В этой отдаленной деревушке даже физически здоровым детям сложно получить образование, не говоря уже о девочке с ДЦП.

Детальніше…Додати коментар (0)

400 км пішки: незрячий хлопець втік від війни (ВІДЕО)

1 29 5 872415. незрячий

Із самим лише паспортом і гривнею в кишені 21-річний, майже незрячий хлопець, півтора тижня пішки тікав з-під Артемівська до Сум. У кросівках по снігу добрався живим і неушкодженим.

Лише після виснажливої подорожі зрозумів, навіщо насправді подолав ці пів тисячі кілометрів – аби зустріти кохання і вірного друга. Історія безмежної віри і сили духу.

Детальніше…Додати коментар (0)

Чорнобильці просять Президента про повторну медичну перевірку усіх інвалідів задля виявлення і покарання “лжеліквідаторів”

1 29 4 Save. інвалідів

Рада Коростенської громадської організації “Союз ветеранів ліквідації чорнобильської катастрофи” просить Президента про повторну медичну перевірку усіх інвалідів Чорнобиля задля виявлення і покарання “лжеліквідаторів”.

Детальніше…Додати коментар (0)

В санатории «Славянский» открыли второй этаж ортопедического отделения

1 29 3 jbo626GJm4gS 1 2. славянский

Славянск. 27 января, в санатории «Славянский» открыли второй этаж ортопедического отделения. Теперь, пациенты здравницы получили возможность проживать в комфортных номерах, в каждом из которых расположен отдельный санузел. Открытию второго этажа способствовали Донецкая облгосадминистрация, Федерация профсоюза Украины и Народный депутат Украины Юрий Солод.

Детальніше…Додати коментар (0)

Сторінка 1 из 10
1 2 3 10