Домашние питомцы помогают детям-аутистам развить уверенность в себе

1 12 6 Dog-Kid-1 2. аутизмом

Домашний питомец может существенно повысить социальное взаимодействие детей, страдающих аутизмом. Если в предыдущих исследованиях акцент делался на собак, то новое исследовании показало, что любое домашнее животное оказывают положительный эффект на ребенка.

Детальніше…Додати коментар (0)

Мінсоцполітики проведе низку зустрічей з користувачами протезно-ортопедичних виробів

1 16 6 108008-23 2. зустрічей

Відповідне доручення дав перший заступник Міністра соціальної політики Василь Шевченко за результатами наради щодо організації роботи із забезпечення окремих категорій населення протезно-ортопедичними виробами у 2015 році.

Детальніше…Додати коментар (0)

Після галасу в соцмережах “Укрзалізниця” поновила на роботі чоловіка, який отримав інвалідність в АТО

1 12 4 e20ff35-lozivsky3 1 2. роботи

Напередодні Різдвяних свят “Укрзалізниця” звільнила з роботи колишнього бійця “Айдару” Євгена Лозівського через інвалідність, яку він отримав в АТО.

Через розголос у соцмережах, чоловіка поновили на роботі.

Детальніше…Додати коментар (0)

Как на Винничине людям продавали статус инвалидов

1 12 3 0726clgqvrfpik 2. інвалідності

Пока на уровне облсовета пытаются передать центр медико-социальной экспертизы в господчинение, в Виннице на имени этой структуры неплохо зарабатывал ушлый мошенник. Так, 36-летний житель Хмельника брал деньги за помощь в оформлении группы инвалидности и приобретении протезов по дешевым ценам. Как правило, получая аванс, он исчезал.

Детальніше…Додати коментар (0)

Людина, що дарує надію

1 12 2 52286541 2 2. обмеженими можливостями, особливими потребами, реабілітації, інвалідність, інвалідів

Чернігів. Директор обласного центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» Василь Іванович Пасічник — знана й шанована в Україні та далеко за її межами людина. 50 років свого життя він віддав охороні здоров’я дітей. Педіатр, організатор охорони здоров’я вищої категорії, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, кавалер ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Детальніше…Додати коментар (0)

На Тернопільщині діти з аутизмом туляться в церковному приміщенні

1 24 4 70 1. аутизмом

На Тернопільщині чимало дітей з аутизмом не можуть нормально навчатися та розвиватися тільки через відсутність відповідних шкіл. Нещодавно в обласному центрі розпочав роботу навчально-реабілітаційний центр «Золотий ключик», якому приміщення надає церква святого Йосафата. До центру звозять дітей з різних районів області. Проте всіх тут не можуть прийняти, бо немає достатньо кімнат для навчання.

Детальніше…Додати коментар (0)