Біонічна поп-зірка (ВІДЕО)

1 16 6 94214. інвалідність

Її називають першою у світі поп-зіркою з ампутованою кінцівкою: Вікторія Модеста, яка народилася 1987 року в Даугавпілсі (Литва), у 20-річному віці попрохала лікарів усунути їй ліву ногу, з якою вона мала проблеми від народження. Ампутація не перешкодила їй стати поп-зіркою.

Детальніше…Додати коментар (0)

Рада улучшила соцзащиту родителей инвалидов I группы

1 19 6 1401784669 vr. инвалидов

Верховная Рада Украины разрешила родителям инвалидов с детства I группы подгруппы “А” брать ежегодный дополнительный оплачиваемый отпуск после достижения 18-летнего возраста их детей-инвалидов.

Детальніше…Додати коментар (2)

Не довелося їхати «за тридев’ять земель» за оформленням інвалідності

1 16 4 5f8718a2f3760ea641b0f7d1f5c788a2 2. інвалідність

До Херсонського Центру правової інформації та консультацій Надія Петрівна Шестакова* звернулася не вперше. Кілька років тому юристи успішно допомогли жінці, яка тоді жила в Херсоні. Тож, навіть переїхавши до Кривого Рогу і стикнувшись із проблемою там, Надія Петрівна відразу зателефонувала до херсонських правозахисників.

Детальніше…Додати коментар (0)

Не треба себе жаліти

1 16 3 DSC04380 2. наталія колесова, реабілітація, інвалідів

Рівняни добре знають Наталію Колесову – чотириразову чемпіонку України, срібну призерку чемпіонату світу, фіналістку чемпіонату Європи і триразову володарку Кубку світу зі спортивних танців на візках, яка перемогла свою фізичну проблему і впевнено веде танець із самою долею.

Детальніше…Додати коментар (0)

Поради фахівців: Як знайти роботу людині з інвалідністю

1 16 2 11388 2. інвалідністю

Проблеми підтримки та реабілітації людей з інвалідністю для України є дуже гострими. Суспільству треба з розумінням ставитись до них. Таких людей не слід жаліти. Їм необхідно лише дати можливість працювати і бути корисними.

Детальніше…Додати коментар (0)

Право на працю – без винятків

1 27 trudoustrojstvo-invalidov 1. служби зайнятості

Кіровоград. Працевлаштування громадян з обмеженими фізичними можливостями залишається однією з найважливіших проблем сьогодення. У період пошуку підходящої роботи ці люди стикаються з низкою проблем і однією з найвагоміших перешкод на шляху працевлаштування постають підвищені вимоги роботодавця до працівника.

Детальніше…Додати коментар (0)